Nedim Şener'den Kılıçdaroğlu'na DİAYDER’cilerle toplantı sorusu: Sizi oraya götürenler...

Hürriyet Yazarı Nedim Şener köşesinde DİAYDER iddianamesinde geçen "Yerel seçimlerden önce DİAYDER’e bağlı sözde imamlar Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu ile toplantı yaptı" ifadelerine dikkat çekti.

Nedim Şener'den Kılıçdaroğlu'na DİAYDER’cilerle toplantı sorusu: Sizi oraya götürenler...
Nedim Şener'den Kılıçdaroğlu'na DİAYDER’cilerle toplantı sorusu: Sizi oraya götürenler...
GİRİŞ 31.12.2021 14:11 GÜNCELLEME 31.12.2021 14:37
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun terörist başı Öcalan'ın talimatıyla kurulan sözde Din Alimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİAYDER) üyeleriyle buluştuğu ortaya çıkmış ve kabul edilen iddianamede CHP ile ilişkileri hakkında önemli bilgiler de yer almıştı.

"EĞER GİTTİYSENİZ; DİKKAT EDİN"

Gazeteci Nedim Şener İddianame yer alan “Yerel seçimlerden önce DİAYDER’e bağlı sözde imamlar Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu ile toplantı yaparak kendilerine kadro sözü verildiği...” ifadelerine dikkat çekerek CHP'ye uyarıda bundu.

Nedim Şener'in bugünkü köşe yazısında konuya değindiği ilgili kısım şu şekilde;

SORU; DİAYDER’CİLERLE TOPLANTI YAPTINIZ MI, KADRO SÖZÜ VERİLDİ Mİ?

PKK elebaşı Öcalan’ın talimatıyla kurulan ve örgüt propagandası yapan DİAYDER isimli dernek yönetimi ile ilgili iddianame güncel tartışma konumuz. PKK ve siyası kolu HDP ile ortak hareket eden DİAYDER’in referansı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kuruluş İSPER’e elemanlar alındığı ortaya çıkmıştı. Daha sonra tutuklanan bu şahısların maaşlarından dörtte bir pay alan DİAYDER’in, İBB’den temin ettikleri yardım kartlarını da, PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıttığı belirlendi. Tüm bunlar iddianamede delilleriyle yazılıyor. İBB Başkanı İmamoğlu’nun bu dernek yönetimiyle toplantılar yaptığına dair kayıt ve fotoğraflar ortaya çıktı. İddianamenin, 173’üncü sayfasında savcılığın ayrıca şöyle bir tespiti var; “Yerel seçimlerden önce DİAYDER’e bağlı sözde imamlar Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu ile toplantı yaparak kendilerine kadro sözü verildiği...”

Sayın Kılıçdaroğlu, DİAYDER’cilerle toplantı yaptınız mı, kadro sözü verildi mi?

Eğer gittiyseniz; dikkat edin, sizi oraya götürenler, aracı olanlar büyük kötülük yapıyor...

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ - NEDİM ŞENER
YORUMLAR 31
  • Memo 2 yıl önce Şikayet Et
    Niye terör orgütlü ise kapanmamış. Nasıl izin verilir bunlara. Örgütlenmelerine izin niye veriliyor. Batı ülkelerinde hemen yasaklarlar. Demokrası aptal yerine konulmak değildir. Savunmasız bir demokrasi demokratik olamaz. Almanyada demokrasi sözüdür.
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz nasıl Müslümansınız nasıl Milliyetçisiniz nasıl Atatürkçüsünüz nasıl vatanseversiniz.. Hepinizi toplasak bu yaptıklarınızdan vatan haini birer münafık olmaya yakın olduğunuz ortaya çıkıyor hayatta bazı değerler vardır bunları ezer geçerseniz şehidinizin gazinizin atalarınızın hakkını ödeyemezsiniz yanlış varsa tepkini göster ama vatan hainleriyle yanyana yürüyemezsin şerefin namusun için yürüyemezsin
    Cevapla
  • heykeltraş 2 yıl önce Şikayet Et
    ey millet yeter artık uyanın. görmüyormusunuz ne biçim hain pazarlıklar yapılıyor. yok efendim dolar 30 lira olacakmış, mazot benzin uçmuş,ayçiçek yağı bilmem kaç lira olmuş. geçin bunları. vatanı bölmeye çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Vanliii 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bu zamları yapanda yaptirtanda muhalefet...
    Cevapla
  • ŞAHİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Kemalyan kripto Ermeni, Ekremopulos kripto Rum yani ikisi de Bizans torunu. Dedelerinin intikamı için görevdeler. Bu Bizans torunlarına oy veren sığırlar biraz akleder mi?
    Cevapla
  • yaren 2 yıl önce Şikayet Et
    valla daha çok yapışıyorlar
    Cevapla
  • Bilir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Bilinmeyen Birsey Deyil Söyledik Chp Yok ismetciler Var Dedik Türk Ve müslüman Düsmani Bunlar Dedik Katil Sürüleri Dedik Daha Nasil Uyaralim Oy Veren Müslümanlari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor