Nedim Şener: İmamoğlu her şeyi biliyor, bu panik ondan

İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) hakkında başlattığı "özel teftiş"i değerlendiren gazeteci Nedim Şener, İBB ve Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

GİRİŞ 28.12.2021 10:08 GÜNCELLEME 29.12.2021 08:13
Bu Habere 250 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan terör bağlantılı personellerle ilgili geride kalan gün özel teftiş başlattı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, konunun tüm yönleriyle soruşturulacağı belirtildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, iddiaların asılsız olduğunu öne sürerek, suçu, bu kişilere işlem başlatmayan bakanlıklara attı. 

Gelişmeleri TVNET canlı yayınında değerlendiren Gazeteci Nedim Şener, İBB ve İmamoğlu hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Gazeteci Nedim Şener

"HDP'NİN DESTEĞİNİ ALMAK İÇİN TAVİZLER VERMEK ZORUNDALAR"

Raporlarda terör iltisaklı 557 kişi tespit edildiğini ifade eden Şener, "Neden böyle oldu? İşin içinde bir siyaset var. CHP'nin ve İYİ Parti'nin HDP'yi yanında tutarak, İBB'yi kazanmanın diyetini ödüyorlar. Gelecek seçimlerde de HDP'nin desteğini almak için bu tür tavizler vermek zorunda kalıyorlar" diye konuştu.

"PARALARI İŞE ALDIKLARINDAN KESİP PKK'YA GÖNDERDİLER"

Bahsi geçenlerden 450'sinin PKK/KCK'lı olduğunu ifade eden Şener, DİYADER isimli dernek üzerinden dönen oyunu ise, "Bir iddianame var. Somut delillerle ortaya konuyor. Bu öyle sıradan bir iddianame değil, son derece dikkatli ve hassas yazılmış, telefon kayıtlarından itiraflara kadar. PKK'nın, Abdullah Öcalan'ın talimatıyla kurulan bu derneğin başkanı, sözde Kürdistan kurulduğunda Diyanet İşleri Başkanı olacak. İmamoğlu tarafından referans kabul ediliyor. 6 tane ölü yıkayıcısı var. Bu gassalların 4 bin liralık maaşlarından bin lira kesilerek örgüte gönderiliyor" sözleriyle anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Utanmadan, sıkılmadan bana mektup gönderiyorCumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Utanmadan, sıkılmadan bana mektup gönderiyor

Numan Kurtulmuş: İmamoğlu ya da İBB'ye soruşturma açılmadı Numan Kurtulmuş: İmamoğlu ya da İBB'ye soruşturma açılmadı

Bakan Soylu'dan İBB'ye teftiş hakkında açıklamaBakan Soylu'dan İBB'ye teftiş hakkında açıklama

"MUHTAÇ AİLELERDEN ALIP PKK'LILARIN AİLELERİNE GÖNDERDİLER"

Açıklamalarına PKK'lı teröristlerin ailelerine gönderilen "yardım kartları" örneği üzerinden devam eden Şener, "Muhtaç ailelere gönderilen kartlardan 300-400 tanesinde bu derneğe veriyorlar, o kartlar da PKK terör örgütü üyeleri, devletle silahla çatışanların ailelerine gidiyor. Öldürülen PKK'lıların ailelerine gidiyor. Onlara da 'değer ailesi' deniyor, bu adı da Öcalan koydu. Bu kartlara o adı veriyorlar" ifadelerini kullandı.

 İçişleri Bakanlığı'ndan İBB'deki bazı çalışanlar için özel teftiş İçişleri Bakanlığı'ndan İBB'deki bazı çalışanlar için özel teftiş

İstanbul Tabip Odası İBB'ye teftişten rahatsız olduİstanbul Tabip Odası İBB'ye teftişten rahatsız oldu

"İMAMOĞLU HER ŞEYİ BİLİYOR, BU PANİK ONDAN"

İmamoğlu başta olmak üzere muhalefet kanadında oluşan panik havasına vurgu yapan İmamoğlu, "Her şeyi biliyorlar, bu panik havası ondan. İmamoğlu o iddianameye o kadar vakıf ki, panik halinde Anıtkabir'e gidiyorlar, 'İmamoğlu millete emanettir' diyorlar. Ben İmamoğlu'nun yerinde olsam, 'Belediyenin kapısından terör iltisaklı olması, adli sicili önemli değil, HDP kongresine katılıp Öcalan'ı ağzına alan adamı sokmam' derim. 16 milyonun başkanısınız bu insanların güveni yok mu?" dedi.

KAYNAK: TVNET
YORUMLAR 250
  • Erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsan yap. İstediğin kadar ispat et. Arkalarında şartsız bunlara itaat et yüzde 25lik bir seçmen grubu var.
    Cevapla
  • RAMO 2 yıl önce Şikayet Et
    Panikler tabi yediği naneler ortaya çıkıyor
    Cevapla
  • yaşar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bay kemal chp, ye başkan olunca ilk mesajlarindan biri dayan yorgo ben geliyorum dedi bay ekrem ibb başkani olunca ilk ziyaret ettiği yer yunanistan
    Cevapla
  • k.m 2 yıl önce Şikayet Et
    bu hainler derhal içeriye alınmalı.bunlar hainnnn.bunlara nasıl oy verilir.koca istanbul bu çakallara teslim edilemez.bizans artıklarına peşkeş çekilemez.
    Cevapla
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu memleketin haline bak. Ben Mahsur Yavaş'a şaşırdım. Milliyetçi bir başkan İstanbul'daki bu olaylara sahip çıkıyor.
    Cevapla
  • M.Coşkun 2 yıl önce Şikayet Et
    O da az satılmış deģil makam uģruna herşeyi kabullemiyor.
    Cevapla
  • Osman Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kukla, arkalarında kuklacı var . Kuklacı ne istiyorsa bunlar beş benzemez unu yapmaya meçburlar. Oyunu kuran, neyi nasıl yapacakları baştan bildirmiştir bunlara.........5 benzemezin nasıl bir araya gelmelerini sağladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı