İçişleri Bakanlığı'ndan İBB'deki bazı çalışanlar için özel teftiş

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işbaşı yaptırılan bazı çalışanların, terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiasıyla özel teftiş başlatıldığını açıkladı.

 İçişleri Bakanlığı'ndan İBB'deki bazı çalışanlar için özel teftiş
İçişleri Bakanlığı'ndan İBB'deki bazı çalışanlar için özel teftiş
GİRİŞ 26.12.2021 19:51 GÜNCELLEME 26.12.2021 21:39
Bu Habere 210 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işbaşı yaptırılan bazı çalışanların, terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiasıyla özel teftiş başlatıldığını duyurdu. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bağlı kuruluşları ve şirketlerinde işbaşı yaptırılan personelden; 455'inin PKK/KCK, 80'inin DHKP-C, 20'sinin MLKP, 2'sinin MKP, ayrıca bazılarının FETÖ ve diğer terör örgütleriyle iltisaklı/irtibatlı olduğu yönünde ihbar, şikayet ve elde edilen tespitler üzerine, konunun tüm yönleriyle soruşturulması için Bakanlığımızca özel teftiş başlatılmıştır. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne DİAYDER referansıyla, PKK Terör Örgütü irtibatlı ve iltisaklı kişilerin yerleştirildiğine yönelik İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan tespitler sonucunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamedeki iddia ve tespitler de bahse konu özel teftişin kapsamındadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

PKK'nın sözde hocalarına iddianame: 'İBB'de işe başladılar' iddiası! PKK'nın sözde hocalarına iddianame: 'İBB'de işe başladılar' iddiası!

İBB'de PKK'lıların ardından FETÖ'cüler işe alınmışİBB'de PKK'lıların ardından FETÖ'cüler işe alınmış

Polisimizin şehit edildiği olaya karışan DHKP-C'li teröristi de İBB'ye almışlarPolisimizin şehit edildiği olaya karışan DHKP-C'li teröristi de İBB'ye almışlar

YORUMLAR 210
  • 123456 2 yıl önce Şikayet Et
    Adana belediyelerine de müfettiş gönderilmeli,!¡!!!¡!!!!¡.
    Cevapla
  • Bersoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Militan yetişirecekler alttan hazırlık yapıyorlar, imamınoglu boş durmuyor, anlamadığım bu kadar güzel bir yalanı yalanları nasıl söylüyor, ikna etmeye çalışıyor, benim haberim yok diyor,adli sivil kaydını devlet veriyor diyor, istedinizmi bakalım o zatlardan,diğerleri olsa ooooooo bir sürü teferruat..Nu adamın İstanbul'a hayrından çok zararı oldu, yazık İstanbul'a YAZIK..
    Cevapla
  • Ertuğrul Tunca 2 yıl önce Şikayet Et
    eğer böyle bir işe alım yapıldı ise başındaki adamın da ihanetten yargılanması gerekir. haberim yoktu diyemez.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse bunlar işten atsınlar. Bir de bugüne kadar haksız maasları geri ödesinler. Bu nasıl haksızlıktır. Belediyede bu adamları nasıl çalıştırmış.
    Cevapla
  • TIRPAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi hesab zamanı papaz seviciler hesab verecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
KDV hilesiyle büyük soygun