Kar yağışı sonrası Kastamonu'da bulutlar, denizle birleşti

Bulutların Karadeniz'e kadar inmesiyle ortaya çıkan manzara, görenleri büyüledi. Vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

GİRİŞ 19.01.2022 18:24 GÜNCELLEME 19.01.2022 18:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde bulutlar, deniz seviyesine kadar indi. Deniz ile bulutların birleşmesiyle ortaya muhteşem ortaya çıkan görüntü görenleri şaşırttı.

Vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla görüntüledi. Karadeniz'de oluşan görünü bazı vatandaşları korkuturken, bazı vatandaşlar ise ortaya çıkan manzara karşısında hayran kaldıklarını ifade etti.

KAR YAĞIŞI ETKİSİ

Kastamonu’da sahilde deniz üstünde meydana gelen muhteşem manzaranın sebebini açıklayan Meteoroloji Mühendisi Adil Tek, "Bulutların deniz ile birleşmesi görüntü çok kuvvetli ihtimalle deniz etkisi, buna kar yağışı dediğimiz bir etki. Dolayısıyla kutupsal olarak soğuk havanın deniz üzerinden geçerken ısı ve nem kazanmasıyla oluşan görüntüler bunlar.

Özellikle soğuk havanın etkisi geçtikten sonra özellikle bunu kuvvetli kar yağışları sonrasında da görebiliyoruz. Kutupsal soğuk havanın denizdeki ısı ve nemin birleşmesiyle beraber bu görüntüleri ortaya çıkardı. Ama şimdiye kadar gördüğüm en güzel görüntülerden bir tanesi diyebilirim." dedi.

Son dakika: Kastamonu’da şaşırtan görüntü O anlar kamerada

Gaziantep'te kar yağışı hayatı felç etti: MSB harekete geçti! Gaziantep'te kar yağışı hayatı felç etti: MSB harekete geçti!

Kar yağışı sonrası peş peşe kaza haberleri! Karayollarında ulaşım aksıyorKar yağışı sonrası peş peşe kaza haberleri! Karayollarında ulaşım aksıyor

YORUMLAR 5
  • Insan. 2 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah kötü bir sey olmaz.nedense bana musibetlerden once gökten yere indirilenler gibi geldi.Allah muhafaza.az feraseti olan bunun ürkütücü olduğunu anlar
    Cevapla
  • Fani 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayr olsun...
    Cevapla
  • Hayrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Elon Musk uyduları gökyüzünden, aşağıdan HAARP iklim silahları, sonumuz hayrolsun. Daha önce görülmemiş olaylar zinciri..
    Cevapla
  • Muhammet 2 yıl önce Şikayet Et
    Konakli koyundeyiz bizde mükemmel bir hava var kar 70 cm
    Cevapla
  • Arif55 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahsen ben hayran falan kalmadim.Baya korkutucu bir goruntu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!