Ankara'da intihar ettiği söylenen lise öğrencisinin katili annesi çıktı

Ankara'nın Mamak ilçesinde intihar ettiği ileri sürülen lise öğrencisi E.Ç'nin (18) tartıştığı annesi tarafından boğularak öldürüldüğü iddia edildi. Gözaltına alınan anne, nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Ankara'da intihar ettiği söylenen lise öğrencisinin katili annesi çıktı
Ankara'da intihar ettiği söylenen lise öğrencisinin katili annesi çıktı
GİRİŞ 23.01.2022 18:32 GÜNCELLEME 23.01.2022 19:11
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Mamak ilçesinde, ailesinin kendisini iple asarak yaşamına son verdiğini belirttiği lise öğrencisi Esmanur Çakmak'ı (18) annesi Hamide Çakmak'ın boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden anne Çakmak, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Bostancık Mahallesi 1580'inci sokaktaki evde meydana geldi. Hamide Çakmak, 112 acil servisi arayarak kızı Esmanur'un kendini iple asarak intihar ettiği ihbarında bulundu. İhbar üzerine eve giden sağlık ve polis ekipleri, yerde bulunan Esmanur'un hayatını kaybettiğini belirledi. Çelişkili ifadelerde bulunan anne Hamide Çakmak ile daha sonra eve gelen baba Y.Ç. gözaltına alındı.

EMNİYETTE SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Çiftin emniyetteki ifadesinde Esmanur'un annesi Hamide Çakmak tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Anne Çakmak, tartışma sonucu Esmanur'u boğarak öldürdüğünü, daha sonra sağlık ekiplerini arayarak kızının iple kendini astığı yönünde ihbarda bulunduğunu söyledi. Baba Y.Ç. ise olay sırasında evde olmadığını, eşinin telefonda bilgi vermesi üzerine eve geldiğini söylediği belirlendi.

Emniyetteki işlemlerin ardından Y.Ç. serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen Hamide Çakmak tutuklandı. Esmanur Çakmak'ın cenazesi ise yakınları tarafından toprağa verildi  

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Gece 2 yıl önce Şikayet Et
    Hemen herkes İDAM diye bağırsın. Kimse bu anne nasıl oldu da böyle bir şey yaptı diye araştırmasın. Kız ne yaptı acaba kadın.nasıl bu hale geldi.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Kız kimbilir neler yaptıki annesi öldürmek zorunda kaldı,aile şerefi ve kızına leke sürülmemesi için çoğu gerçeği gizledi sanırım. mesala kızının erkeklerle gezmesi,uyuşturucu ,lüx hayat karşılığı zengin adamlarla birlikte yaşaması gibi.resimde kadın durup dururken kızını öldürecek birine benzemiyor ve muhafazakar biri.
    Cevapla
  • hıdır diker 2 yıl önce Şikayet Et
    eeeee yetiştiremediğimiz evlatlarımız ya katilimiz yada zalimimiz yada bizler katil yada zalim oluyoruz. devlet bir an önce bu işlere el atmalı.
    Cevapla
  • muhammet beyazal 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl anne, bu nasıl kız ki böyle olaylara sebep oluyor? Aile bitti demek tam yerinde.
    Cevapla
  • Hayrettin Uslu 2 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet 20 yıllık çabalar sonuç vermeye başladı ve şimdiden Texas Eyaleti'mizin her tarafından katiller ve ölüler fışkırmaya başladı... Hayırlı olsun vatana millete efendim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak