Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme: 11 kişi için ek gözaltı süresi verildi

Yeşilköy’de sahibi olduğu balık restoranında öldürülen avukat Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 11 kişi için ek gözaltı süresi verildi. Şüphelilerin Cuma günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

GİRİŞ 31.01.2022 11:28 GÜNCELLEME 31.01.2022 13:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ:Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Bakırköy’de yaşanan cinayetiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Mahmutyazıcıoğlu, ortağı olduğu mekanda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. İstanbul Emniyeti İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıları yakalamak için harekete geçti. Saatlik araç kiralayan ve günübirlik evlerde kalan şüphelilerin, ilk etapta Beylikdüzü'ne kaçtığı, polisin burayı öğrenmesi üzerine adresi hızlıca terk edip başka bir eve gittiği belirlendi.

Kadir Yasak ile Ali Yasak'ın da aralarında olduğu 9 kişi, 19 adrese eş zamanlı baskınlarla yakalandı. Seccad Yeşil ile Serkan Dakman'ı yakalamak için de sürek avı başlatıldığı öğrenildi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan şahıslar ilgili ise sıcak bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika haberine göre; şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 11 kişi için ek gözaltı süresi verildi. Şüphelilerin Cuma günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Gaziantep 27 2 yıl önce Şikayet Et
    Ece Erken kim?
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    sunucu
    Cevapla
  • hiyaa 2 yıl önce Şikayet Et
    bir mermi 5 tl le . Ben cok insan gördüm bana bır sey olmaz .ben aladdın cakıcının yegenıyım dıyıpde . 6 mermi yiyen . Allah zalimi zalimle cezalandırırım der .
    Cevapla
  • abdulbaki 2 yıl önce Şikayet Et
    çocuk bile silah alabiliyor. tek silah alamayan aptallar biziz. emniyet müdürlüğünden silah satan bakkalın adresini rica ediyorum. bizim bu çok çok ucuz olduğunu zan ettiğim silahların bizimde almamız için bize bu adres lazım. aksi halde ortada devlet ve adalet bakanlığı olmadığından birisi kızıp bizimde bacağımıza sıkar. tedbir alalım.
    Cevapla
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar zengin adamların 65k için bu işi yapacaklarını düşünmüyorum.sözde belaltı vurup tehdit etmek istemişler ama işler ters gitmiş belli ki.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın soylu ve ekibini tebrik ederim kısa sürede yakalandı,bunlar hakketiği cezayı sadece ellerinde yetki olan hakimler tarafından verileceğine inanıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi! Yeni GİK'te ilginç detay! Akşener iddiası
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü