Ece Erken'den sitem dolu sözler... Görüntüler isyan ettirdi

Sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölüm anına ilişkin yeni görüntülerin paylaşılmasına, "Kızlarını, beni, sevenlerini neden düşünmüyorsunuz? Neden!" diyerek isyan etti.

GİRİŞ 02.02.2022 13:53 GÜNCELLEME 02.02.2022 13:57
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, önceki günlerde Bakırköy'deki bir balıkçıda alacak verecek tartışması olduğu iddia edilen olay sonucu öldürüldü.

Mahmutyazıcıoğlu'nun cenazesi memleketi Rize'de defnedilirken, olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Ece Erken, cinayet anını gösteren görüntülerin bazı haber sitelerinde yayınlamasına ilişkin sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

"BİZ NASIL BU GÖRÜNTÜLERLE YAŞAYACAĞIZ?"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görüntülerin yayınlanmasına isyan eden Erken, “Cinayetin yeni görüntüleri net görüntülerini vermek nedir? Niye? Nasıl yayınlayabiliyorsunuz? Nasıl bu kadar acımasızsınız? Kızlarını beni sevenlerini neden düşünmüyorsunuz? Biz nasıl bu görüntülerle yaşayacağız? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Görüntü yerine haberler de neden kaçak olan katillere Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’a yer vermiyorsunuz?” dedi.

Ece Erken'in instagram paylaşımı.

"NEDEN ACIMIZA ACI KATIYORSUNUZ?"

Ece Erken, daha sonra Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise "Yeni, net görüntüler nasıl elinize geçiyor? Hadi geçti neden yayınlıyorsunuz? Neden acımıza acı katıyorsunuz? Kaçak katil Seccad Yeşil ve Serkan Dakman’ı yakalamak yerine haber yapmak yerine neden bu görüntülerle bizi bir kez daha öldürüyorsunuz? Neden!" tepkisini dile getirdi.

Fikret Orman'dan hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu itirafı! 'Konu 65 Bin TL değil...'Fikret Orman'dan hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu itirafı! "Konu 65 Bin TL değil..."

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na saldırı sonrası saldırganların kaçış anıŞafak Mahmutyazıcıoğlu'na saldırı sonrası saldırganların kaçış anı

 Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte dehşet anları... Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! İşte dehşet anları...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir ve nerelidir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mesleği ne?Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir ve nerelidir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mesleği ne?

YORUMLAR 17
  • sdc 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten haklı bir tepki habercilik bu olmamalı
    Cevapla
  • ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    ne güğzel bir kınamayınız kınadığınız şeyler başınıza gelmekdikçe ölmezsiniz Ece hanım yıllarca magazin programı yaparken yalan yanlış haberlerle milletin özelini ifşa etmediniz mi
    Cevapla
  • Yakup Mil 2 yıl önce Şikayet Et
    Ece hanım ambulansın geç geldiğini iddia etmişti, o yüzden görüntüler yayınlanmış olabilir çünkü iddia edildiği gibi değil ambulans erken gelmişti
    Cevapla
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    Ece hanım yıllarca magazin programı yaparken yalan yanlış haberlerle milletin özelini ifşa etmediniz mi
    Cevapla
  • Mustafa Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Magazin dünyasının ve medyasının göbeğinde yaşayan birinin böyle sorgulamalara girişmesi garip.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı