Fikret Orman'dan hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu itirafı! "Konu 65 Bin TL değil..."

Geçtiğimiz günlerde ortağı olduğu Balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetmişti. Olayın suçluları Emniyet tarafından yakalanırken bir dönem Beşiktaş Spor Kulübünde birlikte yöneticilik yaptığı eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan hayatını kaybeden avukatla ilgili önemli açıklamalar geldi. Şafak'la çok yakın olduğunu dile getiren Orman, cinayetin gerçek sebebini açıkladı...

Fikret Orman'dan hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu itirafı! "Konu 65 Bin TL değil..."
Fikret Orman'dan hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu itirafı! "Konu 65 Bin TL değil..."
GİRİŞ 02.02.2022 10:08 GÜNCELLEME 02.02.2022 10:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün ardından sır perdesi aralanmaya devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, cinayetle ilgili 11 kişiyi göz altına almış ve şüpheliler için ek gözaltı süresi talebinde bulunmuştu. Bir dönem Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işleriyle ilgilenen ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, bir çok transferde de etkin rol oynamıştı. 7 yıl boyunca Beşiktaş Başkanlığı yapan ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ile yakınlığı ile bilinen Fikret Orman katıldığı televizyon programında cinayetin sebebiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cinayetin işlendiği günde restoranda olan Fikret Orman, " Şafak aslan gibi çocuktu" ifadelerini kullandı...

"Mevzu 65 Bin Değil De Bir Racon Konusu"

Katıldığı televizyon programında uzun süre konuşulan Şafak Mahmut Yazıcıoğlu cinayeti hakkında konuşan Fikret Orman " Yasadışı bahis falan benim bildiğim, duyduğum şeyler değil, bunlar emniyet güçlerinin araştıracağı şeyler, ben bu işin muhatabı değilim" dedi.

Açıklamasının devamında eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman " 65 binden mi oldu ,100 binden mi oldu, bunlar polisin ortaya çıkaracağı şeyler. Bir ev alımı olmuş, buranın üstüne ek bir para istenmiş. Mevzu 65 bin değil de bir racon konusu duyduğum kadarıyla, yapan çocuk da 1997'li." ifadelerini kullandı.

"Şafak Aslan Gibi Çocuktu"

Bir dönem birlikte görev yaptığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu konusunda konuşan Fikret Orman " Şafak aslan gibi bir çocuktu. Cesur da bir çocuktu. Her şeyi halledeyim diye de uğraştı. Hataları hepimizin olmuş olabilir, Beşiktaş'a önemli hizmetleri olmuştur. Suçluların da neden yaptıkları ortaya çıkar ve umarım kamuoyunun bilgilendirilmesi sağlanır." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 7
  • Cantürk 2 yıl önce Şikayet Et
    utanmasalar testesteron diye bir hormon var bazen fazla salgılanıyor o yüzden oldu diyecekler. Osmanlıda bir dava 1 haftada karara bağlanırdı şimdi yıllarca sürüyor. Bunun önüne geçilmedikçe insanlar işleri drej aliye, racona ve başka organizasyonlara devredecektir, sorun adaletin tecelli etmemesi, geç tecelli etmesi ve suçlulara hapisanelerde bakılmasıdır.
    Cevapla
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet İdam cezasını getirmemek için niye direniyor, batı mı istemez, Referendum yapalım....
    Cevapla
  • Akiseli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir yerde yalan varsa orada avukat vardır
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    racon mu? devlet olarak bir gecede hepsini toplayıp TOPTAN ROCON KESEREK tüm kelleleri vurularak İNFAZ EDİLSİN. mafya diye bişey duymak istemiyoruz artık.
    Cevapla
  • Cemaldemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Dogrusunu söylemis ama idam uygulansin silahlar toplansin katil barbar canavarlar temizlenmis olur temizlik imandan gelir millet huzur icinde yasar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?