Maske Kimsin Sen yarışması bitiyor!

Yayınlandığı ilk günden itibaren tartışmaların odağında olan ve sosyal medyada satanizm propagandası yapmakla suçlanan Maske Kimsin Sen programının yayından kaldırıldığı iddia edildi.

Maske Kimsin Sen yarışması bitiyor!
Maske Kimsin Sen yarışması bitiyor!
GİRİŞ 31.01.2022 22:23 GÜNCELLEME 31.01.2022 22:25
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen yarışması, ekranlara geldiği ilk günden itibaren tartışma konusuydu. Ünlü isimlerin maske ve kostüm ile kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği program, ilk olarak sosyal medyadaki paganizm ve satanizm propagandası yaptığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

"TÜRK TOPLUMUNUN TEMEL DEĞERLERİNE AYKIRI"

Geçtiğimiz günlerde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan genelgede, Türk toplumunun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı gözlenen ve son günlerde özellikle yabancı içeriklerin uyarlaması şeklinde ekranlara gelen televizyon programlarına karşı adım atılacağı belirtildi. 

FOX TV'de büyük skandal! RTÜK harekete geçtiFOX TV'de büyük skandal! RTÜK harekete geçti

YAYINDAN KALDIRILDI İDDİASI

Bugün ise programla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Gazetemagazin'in paylaşımına göre 'Maske Kimsin Sen' yayından kaldırıldı. 

FOX TV'de rezalet! Pagan ve satanist ritüeller büyük tepki topladıFOX TV'de rezalet! Pagan ve satanist ritüeller büyük tepki topladı

9. BÖLÜMDE FİNAL YAPACAK

Yarışmanın final olacağına dair henüz net bir resmi açıklama yapılmazken, gazeteci Birsen Altuntaş iddianın gerçekliğini doğruladı. Yarışmayla ilgili daha önce Cumhurbaşkanının imzasıyla Resmi Gazete’de genelge yayınlanmış ve “Toplumun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı” ve bunların “yıkıcı etkileri”ni bertaraf etmek için gerekli adımların atılacağı belirtilmişti. Buna göre yarışmanın 9. bölümde final yapacağı ortaya çıktı.

YORUMLAR 21
  • Şehmuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların amacı İslamı yok etmek Allah fırsat vermesin
    Cevapla
  • lazalim 2 yıl önce Şikayet Et
    FOX Türkiye de niye var ?
    Cevapla
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    1927 de, kimlikleri türk isim ve soyismi verilerek değiştirilen gayrimüslimler bunlar, yoksa böyle milletin değerlerine aykırı proğramlar yapamazlardı,
    Cevapla
  • Pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok isabetli olmuş
    Cevapla
  • YAŞAR DOLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir kafa yapıları var anlamak mümkün değil. Böyle bir programı kim akıl edebilir. Olsa olsa bu şeytani akıldır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’