Adana'da pes dedirten olay: Hırsız sandıkları kişiyi dövüp bıçakladılar!

Adana'da hırsız sanılarak darbedilip bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı. Polis, olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

GİRİŞ 15.03.2022 09:20 GÜNCELLEME 15.03.2022 09:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde, bir kişinin bıçaklanıp darbedildiği ihbarı üzerine, olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Polis ekibi, söz konusu kişiyi Şehit Jandarma Er Gökhan Yılmaz Caddesi'nde kaldırımda yaralı halde buldu. İlk kontrolleri polis ekiplerince yapılan C.K.K'nin, çeşitli yerlerinden darbedilip bıçaklandığı tespit edildi.

Yaralı C.K.K, ekiplere, bir akrabasının evine doğru gittiği sırada tanımadığı kişilerce hırsız sanılarak darbedilip bıçaklandığını söyledi.

Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından C.K.K, ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis, olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • battal 06 2 yıl önce Şikayet Et
    yolda yururken dovuluo biciklsnmak ve sebepsiz yere !!! toplum bu dizilerden ,sosyal medyadaki gerginliklerden cok etkilendi ...kimseyle konusulmaz hatta yolda yurunmez hake geldik !!! bu kadar gerginlik ve huzursuzluk cok fazla ...sisyal medya kapatilsin ve igrenc diziler sonlandirilsin artik !!! hic bir deger kalmadi insanlarda ...hic sorgu sual vicdan hak hukuk yok mu !!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı