Kılıçdaroğlu'nun "Baron" iddiasına Emniyet'ten cevap

Emniyet yaptığı yazılı açıklamada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'baronlara' ve 'uyuşturucu satıcılarına' operasyon yapılmadığı iddiasının bir iftira olduğunu gece gündüz demeden uyuşturucu ile mücadele edildiğini ifade etti.

GİRİŞ 15.03.2022 20:59 GÜNCELLEME 16.03.2022 09:31
Bu Habere 252 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu baronları' ile ilgili ifadelerinin üzüntü verici olduğunu açıkladı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nca yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Vatandaşlarımızı özellikle de gençlerimizi korumak için gece gündüz demeden uyuşturucu ile mücadele ediyoruz. Bazen günlerce evini göremeyen arkadaşlarımız her türlü sonucu göze alarak zehir taciriyle savaşıyor. Ve bundan sonra da savaşacak. Bu uğurda verdiğimiz şehitlerin acısı hala yüreklerimizde. Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarını ve buna bağlı olarak en büyük yakalamalarını gerçekleştirdik. Halen cezaevlerinde uyuşturucuya bağlı suçlardan 100 binin üzerinde tutuklu ve hükümlü olduğunu bilmeden 'baronlara' ve 'uyuşturucu satıcılarına' operasyon yapılmadığını ileri sürmek teşkilatımıza hak etmediği bir iftirada bulunmaktır. Bu iftira daha önce organize suç örgütleri ve yurt dışı kaynaklı olarak defalarca ortaya atıldı ve biz onların hedefini biliyorduk. Ancak bu kez iftirayı CHP Genel Başkanı’ndan duyunca üzüldük. Şehitlerimizde muazzep eden bu haksızlığa itirazımıza dile getirmeyi mesleğimizin onuru ve şerefi için görev biliyoruz."

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 252
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu bu baronları demekki tanıyor.. nerden tanıyor oda sorulması gereken bir soru.. delikanlıca şu baronları isim isim söylemeli. bildikleri varda söylemiyorsa o zamanda aklıma başka şey gelir.. hodri meydan kılıçdaroğlunun açıklamasını dört gözle bekliyor.
    Cevapla
  • akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    ne biliyorsa paylaşsın da görelim.
    Cevapla
  • HALİL 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalanın bile bir haddi hududu vardır.Bu adam algıda,yalanda,iftirada sınır tanımamaktadır.Bunları niçin yapmaktadır? Amacı iktidarı kazanmaksa tüm bunlara gerek yok!Yalanın,iftiranın ve ihanetin binası olmaz!İktidar olabilmek için çukurun dibi ölçüsünde alçaklık olmaz!Milletin önüne dişe dokunur hiç bir şey koyamayanlar şerazesini şaşırmış devletin kurumlarını küçük düşürmek için iftira atmaktan çekinmiyorlar !Bu düpedüz ihanettir.!
    Cevapla
  • bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam gerçekten bir güvenlik sorunu haline gelmiştir, saldırıları artık devlete, orduya, polis teşkilatına ve bu millete yönelmiştir. Teröristlerin yanında gıkı çıkmayan şahız bunlara saldırmaya başlamıştır. Gereği yapılmalıdır.. Bu ülke dingonun ahırı değildir, herkes istediği gibi konuşamaz... Bu adama bu zihniyete oy veren herkesi kınıyorum ve Allah akıl fikir versin diyorum..
    Cevapla
  • türk aslandır 2 yıl önce Şikayet Et
    emniyet ağırlığını koyup şu beyni uyuşmuşlara da operasyon yapmazsa yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler