Ağrı’da minibüste düşürülen 100 bin lira değerindeki döviz ve altın sahibine teslim edildi

Ağrı’da toplu taşıma aracında altın ve döviz dolu çantasını kaybeden kadına eşyaları teslim edildi.

GİRİŞ 23.03.2022 23:02 GÜNCELLEME 23.03.2022 23:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Ağrı’da toplu taşıma aracını kullanan Rabia Özmen içerisinde altın ve döviz bulunan çantasını araçta unuttu. Döviz ve altın dolu olan çantasının yanında olmadığını fark eden Rabia Özmen kaybetmiş olabileceği yerleri tek tek inceledi. Ağrı Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı şehir içi minibüste düşürmüş olduğu ihtimalini de göz önünde bulunduran Özmen buraya gelerek yetkililere durumu anlattı.

Ağrı Belediyesine bağlı izleme merkezi araç içinde bulunan tüm kameraları tek tek inceleyerek çantanın minibüste düşürüldüğü anı tespit etti. İzleme merkezinin titiz çalışması sonucunda çanta Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç’a teslim edildi. Başkan Yardımcısı Tunç çantayı kaybettiğini iddia eden kişiye çanta içerisinde bulunan döviz ve altınlar hakkında sorular sorarak teyit etti.

Kaybolan çantası bulunduğu için mutlu olduğunu belirten Rabia Özmen yetkililerin titiz ve özverili çalışması için teşekkür etti.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • Vatandaş 41 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah doğru dürüst insanımızın sayısını arttırsın ve kötü niyetli hırsız uğursuzdan korusun.. Hergün haberlerde onlarca hırsızlık haberi görmekten içim daraldı ve artık o kadar rahatlar ki gören olsa bile umurlarında değil.. Sorsan müslümanım der.. Böyle hareketler zaten olması gereken şeyler haberlere konu olmaması gerekirken öyle yozlaşmış ve kanıksamışız ki alavere dalavereyi güzel haber diye okuyoruz..
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşta bir bayan bu kadar ziynet eşyasını niçin üstünde taşır?
    Cevapla
  • Seyit KARA 2 yıl önce Şikayet Et
    Döviz nedir arkadaşım ? Türk lirası neyinize yetmiyor ? Sonra da pahalılıktan yakınırsınız..
    Cevapla
  • serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet yasallaştırmış
    Cevapla
  • Temel 2 yıl önce Şikayet Et
    Reklam kokan hareketler. itibar etmeyiniz
    Cevapla
  • Turancılar 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir hususun haber yapılmaaı utanç verici bir durum. Müslüman bir ülkede insanların dürüst ve ahlaklı olması gerekmez mi. Maalesef öyle bir toplum olduk ki, haberdeki insanlarımızın sayısı azaldı ve haber oldular. Rabbim cümlemize akıl, fikir ve ahlak ihsan eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...