İmamoğlu kendine tahsis ettiği tekneyi iade etmedi, yeni tekne sipariş edildi!

İstanbul'da çevre denetleme görevi yapan tekneyi trafikten kurtulmak için kendine tahsis eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeni hamlesi ortaya çıktı. İmamoğlu, çevre denetimi için İSTAÇ'ın yeni tekne talebine onay verdi.

İmamoğlu kendine tahsis ettiği tekneyi iade etmedi, yeni tekne sipariş edildi!
İmamoğlu kendine tahsis ettiği tekneyi iade etmedi, yeni tekne sipariş edildi!
GİRİŞ 31.03.2022 12:25 GÜNCELLEME 31.03.2022 12:25
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığına aday olduğu dönemde "Trafik İstanbul'un kaderi değil. Bu sorunu çözeceğim" diyen Ekrem İmamoğlu, kendi trafik sorununu çözdü.

İBB iştiraki İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İSTAÇ), Ekrem İmamoğlu'nun Çevre 1 teknesini işe gidip gelmek amacıyla kullanmaya başlamasının ardından çevre kirliliğini denetleme görevinde kullanılmak üzere yeni tekne talebinde bulundu.

Ekrem İmamoğlu kendi trafik sorununu çözdü! Git-gel 12 bin TL!Ekrem İmamoğlu kendi trafik sorununu çözdü! Git-gel 12 bin TL!

İmamoğlu'nun tekne kirası 377 bin TL!İmamoğlu'nun tekne kirası 377 bin TL!

İmamoğlu, kendi makam aracına dönüştürdüğü Çevre 1'i asli görevine iade etmek yerine bu teknenin yapacağı işi yürütecek başka bir teknenin yapılmasını isteyerek İSTAÇ'ın talebine onay verdi.

3 AYDA YENİ TEKNE

Çevre 1'in görevi dışında kullanımı nedeniyle Marmara Denizi'nin kontrol ve temizliğinde aksaklıklar yaşanırken, siparişi verilen Çevre 3 adlı teknenin yapımı ise 3 ayda tamamlandı. Çevre kontrol teknesinin Berke Marine Gemi Yapım şirketi tarafından üretildiği ifade edildi.

Marmara Denizi'nde çalışarak gemilerin atık kontrollerini yapacak olan Çevre 3'ün, makam aracı olarak tahsis edilen Çevre 1 ile aynı özellikleri taşıması dikkat çekti. Deneme seyirlerine çıkan Çevre 3'ün, yakın zamanda İSTAÇ bünyesinde hizmet vereceği belirtildi.

KABAKTEPE'DEN İMAMOĞLU'NA: TEKNE TAHSİSİ İLE TRAFİK SORUNU AŞILMAZ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından megakentin trafikteki yoğunluk oranıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Kabaktepe, paylaşımında İstanbul'un trafiğinin yüzde 62 ile dünyada birinci olduğunu açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Çevre 1' adlı tekneyi kendine makam aracı yapmasına değinen Kabaktepe, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul, yüzde 62'lik oran ile trafik yoğunluğunda dünyada birinci oldu! Tekne tahsisi ile trafik sorunu aşılmaz. Gözünü kapatan kendine karanlık yapar."

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
YORUMLAR 136
  • MEHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne demişti İmamoğlu İstanbul nimet. Hem de ne nimet.
    Cevapla
  • 1e13 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahtdmzrlar bunlarin tloo buyle adami gurdugum zzman midem bulaniyor
    Cevapla
  • İtyz 2 yıl önce Şikayet Et
    O bir başkan bisiklet yakişmazzz her seferinde merkelin bisikletli videosunu atanlar bu işe kör tıpa takıyorlar
    Cevapla
  • accem 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlardaki zekaya bak hep bana rab bana bunlar dünyaya yemek için gelmiş saltanatı severler saltanatı milletin parasıyla sürer haram helal sevap günah bilmezler gayri meşru yaşamayı secerler zalim insan topluluğu
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Rus milyarder gibi davranıyor.herşey adam için çok güzel oldu. Bu millete böylesi lazım.ahac severler nerede kuma mi gomuldüler trollerrrrr nerede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar