Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Son dakika haberi: Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda tartışmalar devam ederken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP ve kendisinin Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayını açıkladı
Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayını açıkladı
GİRİŞ 05.04.2022 10:30 GÜNCELLEME 05.04.2022 17:05
Bu Habere 134 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İBB Başkanı İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili "Her CHP'linin, ki ben de öyleyim, cumhurbaşkanı adayı, partisinin başkanıdır. Ama çok virajlı bir yol bu ve günün sonunda doğru kararı vermek zorundalar. Ben İstanbul'un belediye başkanı olarak elbette bu sürecin dışında kalamam. 'İstanbul'da neler yaptıysak bakın Türkiye'de de yapacağız' demeliyiz" dedi.

'HER CHP'LİNİN CUMHURBAŞKANI ADAYI PARTİSİNİN BAŞKANIDIR'

İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisinin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın olası cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili olumlu ifadelerde bulunmasının sorulması üzerine "Her CHP'linin, ki ben de öyleyim, cumhurbaşkanı adayı, partisinin başkanıdır. Ama çok virajlı bir yol bu ve günün sonunda doğru kararı vermek zorundalar. Ben İstanbul'un belediye başkanı olarak elbette bu sürecin dışında kalamam. 'İstanbul'da neler yaptıysak bakın Türkiye'de de yapacağız' demeliyiz" diye konuştu.

YORUMLAR 134
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye ve bize kimin faydası olacak ise o gelsin İNŞALLAH
    Cevapla
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah göstermesin ikibucuk senede İstanbulu pert ettin türkiyeyi nehale getirirsin düşünmesi bile korkunç
    Cevapla
  • lewent 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbula ne yapmış :)))))))))
    Cevapla
  • İbrahim Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    3 yılda İstanbul'un borcunu çivi dahi çalmadan 3milysr dolar artırdın !Yani yıllığı 1milyar USD! İstanbul Türkiye'nin kabaca 1/4 ise Türkiye'de yapacağı söylediğiniz şey bir seçim dönemi olan 5 yılda 20 milyar USD! RTE bin IMF ye ödediği borç ise 23,5 milyar USD! Yani 20yıllık birikimin 5 yılda içine ederiz dedi!
    Cevapla
  • Üzeyir 2 yıl önce Şikayet Et
    Amcaları öyle komut vrmiştir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi