MetroPoll'ün son anketi: AK Parti oylarını 3 puan arttırdı

MetroPoll anket şirketi Mart ayında yapılan son anket sonuçlarını paylaştı. "Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz" sorusu sorulan ankette AK Parti'nin oy oranında artış yaşandığı görüldü.

GİRİŞ 02.04.2022 13:19 GÜNCELLEME 02.04.2022 13:41
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Muhalif kimliği ile tanınan MetroPoll Kurucusu Özer Sencar, Mart ayında yaptıkları son ankette AK Parti'nin oylarının 3 puan attığını itiraf etti. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgal girişiminin yankıları sürerken MetroPoll anket şirketi Mart ayında yapılan son anketlerini paylaştı.

"Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz" sorusu sorulan ankette AK Parti'nin oy oranında artış yaşandığı görüldü.

SON ANKETTE AK PARTİ'NİN OYLARI ARTTI

MetroPoll Kurucusu Özer Sencar anket sonuçlarını, "Ukrayna krizindeki rolünün AK Parti oy desteğine etkisi. Şubat ayına göre AK Parti oyunda 3 puanlık artış görüldü" ifadeleriyle değerlendirdi.

TÜRKİYE'NİN BARIŞ ÇABASI AK PARTİ'YE OY OLARAK DÖNDÜ

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanana ve dünyayı sarsan savaşta akan kanın durması için yoğun bir diplomasi yürüten Türkiye, takdir görmeye devam ediyor. Türkiye'nin diplomasi başarısı ve iki devlet arasında görüşmelerde yaşanan olumlu gelişmelerin sadece dünyanın farklı ülkeleri değil, ülke içinde de önemli bir başarı olarak görüldüğü ortaya çıktı.

BU PAZAR SEÇİM OLSA AK PARTİ'NİN OY ORANI

Son olarak Muhalif kimliği ile tanınan MetroPoll Kurucusu Özer Sencar, mart ayında yapılan son ankette AK Parti'nin oylarının 3 puan arttığını itiraf etti. Sencar, kendi elindeki son ankette kararsızlar dağıldığında AK Parti'nin oy oranının yüzde 34.9 olduğunu iddia etti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 126
  • Mülayim T 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti'nin en düşük oyu 38-39, Erdoğan'ın ise 51-52 civarıdır, halttv ve diğer zillet kafalarin propagandasına bu millet pabuç bırakmaz, 6+1 masa hayal dünyasında
    Cevapla
  • Vtn 2 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan gibi bir lider 100 yılda bir ya gelir ya gelmez Erdogandaki çaba gayret herkeste olsa Yazık günah Erdoğan günde 3-4 saat ya uyuyor ya uyumuyor buda bir insan sonuçta buda bir can.
    Cevapla
  • Nsg 2 yıl önce Şikayet Et
    19 yaşında bir genç olarak sonuna kadar Erdoğan
    Cevapla
  • BÜLENT ÖZYURT 2 yıl önce Şikayet Et
    Seçim haftasına kadar değişken fikirler çıkar fakat son düzlükte Allah ın izniyle yine yeniden "RTE" hem de ilk turda güle oynaya
    Cevapla
  • Mavi 2 yıl önce Şikayet Et
    100 yıldır CHP vardı ve Sonsusa kadar.Dünyada pahlı var ama herkes devleti verir bu günler için. Bizde kuyruk VAR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar