Mersin'de kanlı eylem yapacaklardı, hepsi yakalandı!

Mersin'de Pençe-Kilit operasyonuna misilleme yapmak amacıyla, EYP düzenekli bombalı eylem arayışı içerisinde oldukları tespit edilen 6 terörist, eş zamanlı operasyonda yakalandı.

GİRİŞ 28.04.2022 10:36 GÜNCELLEME 28.04.2022 10:36
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, Mersin'in Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde, Pençe-Kilit Operasyonu'na misilleme yapmak amacıyla, el yapımı patlayıcı (EYP) düzenekli bombalı eylem arayışı içerisinde oldukları tespit edilen 6 teröristin gözaltına alındığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığınca, dün Mersin'in Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde, PKK/KCK silahlı terör örgütünün yurt içi eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yürütüldü.

Bu kapsamda, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Avaşin Basyan ve Zap bölgelerine yönelik yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'na misilleme yapmak amacıyla, EYP düzenekli bombalı eylem arayışı içerisinde oldukları tespit edilen 6 terörist, eş zamanlı operasyonla kaldıkları ikametlerde gözaltına alındı.

İkametlerde yapılan aramada çok sayıda dijital malzemeye incelenmek üzere el konuldu.

YORUMLAR 58
  • xxx 2 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim yakalamayın direkt imha edin
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tespit
    Cevapla
  • GECE KARTALI 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsine bombayı bağlayıp booommmm yapmalı.
    Cevapla
  • Misafir0815 2 yıl önce Şikayet Et
    Elektire verin, tirnaklarini sökün pense ile, Dislerini sökün, konusturun ve kötürüm olarak bacaklarini kollarini kirip atin Köpekklein önüne.
    Cevapla
  • Misafir0815 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim Askeimi Polisimi öldürmeye gelmisler. Hazir yakaladiniz sikin kafasina, yasalar izin vermiyorsa ben geleyim ben sikayim kafasina bunlarin. Iyi halden cikarim iki gün sonra zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi
Almanya'da 175 milyon TL dolandırdı, Türkiye'de lüks içinde yaşıyor