SOHMER'den teröristin İBB'de istihdam edilmesine tepki

Terör örgütü PKK'nın kamplarında silahla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan İBB çalışanı hakkında Gazi Üniversitesi Sosyal Hizmet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOHMER) tepki gösterdi.

SOHMER'den teröristin İBB'de istihdam edilmesine tepki
SOHMER'den teröristin İBB'de istihdam edilmesine tepki
GİRİŞ 28.04.2022 19:06 GÜNCELLEME 28.04.2022 19:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gazi Üniversitesi Sosyal Hizmet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOHMER)'nin açıklaması şu şekilde;

Cennet vatanımıza kasteden örgütlere üye olmak bir yana sempatiyle bakmak bile kabul edilemez.

Her sosyal çalışmacının ödevlerinden biri sosyal hizmet mesleğinin itibarını korumak ve yüceltmektir. Bu nedenle sosyal hizmet mesleğini icra eden kişiler; yasadışı faaliyetlerin bir parçası asla olamaz.

Dün kamuoyunda gündem olan bir terör yandaşının yerel yönetimlerde istihdam edilmesi vicdanları yaralamıştır. Basından gördüğümüz kadarıyla mesleği ile ilgili olarak bu kişi asla Sosyal hizmet mesleğini taşıyamaz ve mesleğimizin itibarını zedeleyemez. Çünkü sosyal hizmet; kargaşaya, şiddete, adaletsizliklere karşı durmayı savunan bir meslektir. Bu vesileyle devletimize ve milletimize karşı her türlü alçaklığın ve ihanetin karşısında dimdik duracağımızı sosyal hizmet mesleğinin temsil edenler olarak bir kez daha belirtmek istiyor, kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz. 

YORUMLAR 1
  • AKM 2 yıl önce Şikayet Et
    milletin kafasını bunaltmayın adam taşören firma elemanı üstelik iç işleri bakanı sabıkası yoktur diye belge vermiş bırakın asılsız haberleri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var