CHP'li Maltepe Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda şüpheliler adliyeye sevk edildi

Maltepe Belediyesi çalışanlarına yönelik rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Maltepe Belediyesi personellerinin de aralarında bulunduğu 19 kişi adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 26.05.2022 10:11 GÜNCELLEME 26.05.2022 10:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, 20 Mayıs'ta Maltepe Belediyesi'nden üst düzey yöneticiler ile zabıtaların da aralarında bulunduğu 18 kişiye yönelik 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek' 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından operasyon düzenledi.

Operasyonda 18 şüpheliden 16'sı gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Maltepe eski Belediye Başkan Yardımcıları Haydar B. ile Melih M., eski Zabıta Müdürü Ahmet İ., mevcut Zabıta Müdürü Ahmet Ziyaeddin İ. ve Maltepe eski Tapu Müdürü Yılmaz C.'nin de bulunduğu öğrenildi.

Şüphelilerden Haydar B.'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde tasarım işleri müdürü, Melih M.'nin Maltepe Belediyesi'nde medya müdürü, Yılmaz C.'nin ise Zeytinburnu tabu müdürü olarak görev yaptığı kaydedildi.

Operasyonun devamında 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 19 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şüpheliler bu sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra adliyeye sevk edildi.

6 ilde rüşvet operasyonu: 32 kişi tutuklandı6 ilde rüşvet operasyonu: 32 kişi tutuklandı

CHP'de rüşvet salgını: Avcılar, Buca, Bodrum, Bilecik, Kadıköy ve şimdi de MaltepeCHP'de rüşvet salgını: Avcılar, Buca, Bodrum, Bilecik, Kadıköy ve şimdi de Maltepe

Bir rüşvet operasyonu da Maltepe Belediyesine: Üst düzey isimler için gözaltı kararıBir rüşvet operasyonu da Maltepe Belediyesine: Üst düzey isimler için gözaltı kararı

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • kahrol chpkk 1 yıl önce Şikayet Et
    kahrolasica hirsiz hain chpkk...
    Cevapla
  • engin kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    ne yazık ki belediyelerde devlette çalışanlar haramzade oldu yazık
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Hirsizlar, yeterki devlete sizmasinlar, ya hirsizlik yapar yada teroristlik yaparlar chp zihniyeti
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet CHP nin adaleti Demokrasisi böyle oluyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!