Özdağ'dan Beyazıt Öztürk paylaşımı! Gerçeği öğrenince anında kaldırdı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, alay konusu olacak bir paylaşıma daha imza attı. Ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ün paylaşımına cevap verdiğini sanan Özdağ, hesabın sahte olduğunu anlayınca mesajını hemen sildi.

Özdağ'dan Beyazıt Öztürk paylaşımı! Gerçeği öğrenince anında kaldırdı
Özdağ'dan Beyazıt Öztürk paylaşımı! Gerçeği öğrenince anında kaldırdı
GİRİŞ 04.06.2022 11:34 GÜNCELLEME 04.06.2022 11:35
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Sığınmacılar hakkındaki sert söylemleriyle gündemden düşmeyen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ sosyal medyadaki hareketiyle güldürdü. Özdağ, Beyazıt Öztürk ismiyle açılmış sahte bir hesabın paylaşımını alıntılayarak, "Tebrik ederim Beyazıt Öztürk. Ömrünü Türk halkının güvenliğini sağlamak için geçiren rahmetli babanın ruhu şad oldu" dedi. Ancak hesabın sahte olduğunu anlayan Özdağ, saniyeler içinde paylaşımını geri sildi.

SAHTE HESAPTAN MÜLTECİ TEPKİSİ

Ünlü sunucu Beyazıt Öztürk'ün isminin kullanıldığı hesabın paylaşımında "Son dönemde ülkemizde yaşanan sessiz istilaya sessiz kalmak istemedim. Yurdumuzun istikameti Atatürk ilke ve inkılaplarıyla ters düşmektedir. İsteğim, aydın kişilerin artık konuşmaya başlamasıdır. Bugün susarsanız, yarın konuşacak bir vatanınız olmayacak. Artık ben de buradayım." ifadeleri kullanıldı.

ANINDA SİLDİ!

Ümit Özdağ ise bu paylaşımı alıntılayarak, "Tebrik ederim Beyazıt Öztürk. Ömrünü Türk halkının güvenliğini sağlamak için geçiren rahmetli babanın ruhu şad oldu" dedi. Ancak olayın aslının anlaşılmasının ardından Özdağ, söz konusu paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • BAYRAM 1 yıl önce Şikayet Et
    Adama sormazlar mı sen mülteci degilmsiin diye?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özdağ sorumlu ve milli ,yerli yaklaşım nasıl olur öğrenmek istiyosanız MHP 'yi takip edin.Sayın Bahçeli'yi akl-selim yaklaşımı için tebrik eyorum...
    Cevapla
  • Zotur 1 yıl önce Şikayet Et
    Özdağ’ın tek politikası mülteciler, başka bir numarası yok. Bu politikayla sadece 17’lik ergenleri kandırabilir.
    Cevapla
  • Serdengeçti 1 yıl önce Şikayet Et
    Suskunluğum asaletimdendir, Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de adama bakarım adam mı diye?" Hz Mevlana ne güzel söylemiş
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi yorumun içinde Atatürk , Atatürk’ün ilke ve inkilapları olunca lap diye atladı.Atatürk’ün ilke ve inkilaplarının bu millete ne faydası oldu bugüne kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir