Okula giderken köpekler dehşeti yaşattı: Kanlar içinde kaldı!

Ankara'da lise öğrencisi Efe Sarıkaya (15) sabah okula yaklaştığı sırada sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandı. Efe, hastanede tedaviye alındı.

Okula giderken köpekler dehşeti yaşattı: Kanlar içinde kaldı!
Okula giderken köpekler dehşeti yaşattı: Kanlar içinde kaldı!
GİRİŞ 07.06.2022 11:29 GÜNCELLEME 07.06.2022 20:45
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Çankaya ilçesindeki Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 1'inci sınıf öğrencisi Efe Sarıkaya, önceki gün sabah okulun bahçesine gireceği sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı.

Yaklaşık 10 köpeğin arasında kalan Efe, öğretmenlerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Efe, çağrılan ambulansla Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Efe Sarıkaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  



Efe'nin babası Feridun Sarıkaya, oğlunun okulun önünde köpeklerin saldırısı sonucu yaralandığını belirterek, "Bütün vücudunda diş izleri var. Doktorlarımız durumunun iyiye gittiğini söyledi. Çankaya Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden bu konularda biraz daha sağduyulu davranmalarını bekliyoruz. Köpekler çocuğumu sırt, bacakları, kalçaları ve sol bacağını ısırmış. Psikolojisi çok kötü durumda. Ben bir hayvan sever olarak çocuklarımızın güzelce yaşamasını ve sokaklarda korkmadan oyunlar oynamasını istiyorum. Ben hayvanları çok seviyorum. Benim çocuğum da hayvanları çok seviyor. Oğlumla birlikte sokakta hayvanlara yemekler verirdik; ama çocuklarımız da bu duruma gelmesin. Bu duruma kimsenin çocuğu gelmesin" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 46
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hazır mamalarda uyuşturucu olduğu söyleniyor. Uyuşturucunun etkisi geçince bilinç kaybı nedeniyle saldırıyor olabillir. Araştırılmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu köpekler eskiden böyle değillerdi. Sokak köpeklerini 5G internet Baz istasyonları mı delirtiyor?
    Cevapla
  • Linux 1 yıl önce Şikayet Et
    5G ve uzaylılar bir sürü komplo teorisi olabilir yersen ama işin doğrusu köpek vahşi bir hayvandır, sürü olarak hareket eder ve avlanırlar iç güdüleri ile hareket eder sürüden birinin bir insanı ısırması yeterli diğerleride ısırır fırsat bulursa yerler ...
    Cevapla
  • birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    bu hayvanların yaptıkları her saldırı için hayvan-hakları savunucularına dava açılmalıdır... nasıl onlar hayvanlara birşey olduğunda dava açıyorlar...
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş Çocuğumuzu sokağa bırakamıyoruz hadi cocuk evde dursun biz ne yapacak 1 tane ikitane değilki sürü olarak geziyorlar. bu memlekette hakikaten insanın köpek kadar değeri yok köpeklere zulum edilsin demiyorum ama dengesi çoğalmasına izin verilmemeli
    Cevapla
  • Şikayet 1 yıl önce Şikayet Et
    Cimere yazın Reis talimat vermedi mi belediyelere? Sorumluluk belediyenindir! Suç duyurusunda bulunabilirsiniz! Belediyelerin lakayit ve umursamaz tutumu yüzünden kaç çocuğun vatandaşın canı yanacak daha köpek bakımevleri yapılsın daha çok kaynak var!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar