Erdoğan Türkiye'ye getirtmişti, Dilara'dan müjdeli haber geldi!

Hollanda’da tedavi gördüğü hastanede yaşam fişinin çekilmesi kararı verilen ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’ye getirilen Dilara Şahin’den güzel haber geldi. Baba Oğuz Şahin, Dilara'nın ayağa kalktığını duyurdu.

GİRİŞ 12.06.2022 15:07 GÜNCELLEME 12.06.2022 16:17
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

Hollanda'da ölüme terk edilmesinin ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İstanbul'a getirilen ve tedavisine başlanan AKUT lösemi hastası Dilara Şahin'den güzel haber geldi.

Dilara Şahin'in babası Oğuz Şahin kızının son durumunu anlattı.

"KIZIMIZLA KONUŞABİLİYOR, SOHBET EDEBİLİYORUZ"

Baba Oğuz Şahin, "Kızımızın tedavisi devam ediyor. Hastalığı ciddi ve riskli ama şükürler olsun ki geldiğimiz nokta umut verici. Hollanda'da kızımızdan vazgeçilmişti. Kızımızı Türkiye'de yeniden ayağa kaldırdılar. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanlığımız ve sağlık çalışanlarımız inanılmaz bir çaba gösterdi. Dilara'yı bir çocuk gibi ayağa kaldırdılar." ifadelerini kullandı.

Dilara Şahin

"TEKRAR ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan Erdoğan'a teşekkür eden baba Oğuz Şahin şunları söyledi:

"Dilara, Hollanda'da ilk geldiği dönemde çok zor durumdaydı. O gencecik pırıl pırıl hemşirelerimizin ellerinden öpüyorum. Kızıma yeni doğmuş bir bebek gibi baktılar, ilgilendiler. Şu an kızımız ayağa kalktı. Önümüzde şu an lösemi tedavisi var. En kısa sürede tedavisine başlanacak. Buraya gelmeden önce kızımızı sadece yatakta uyurken görüyorduk. Şimdi kızımızla konuşabiliyor, sohbet edebiliyoruz. Kokusunu alabiliyorum. Ben tekrar Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ve Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."

Dilara Şahin'in babası Oğuz Şahin

"HOLLANDALI YETKİLİLERDEN BİR TELEFON DAHİ GELMEDİ"

Baba Şahin, kızının vatandaşı olduğu Hollanda'dan hiçbir yetkilinin kendileriyle iletişime geçmediğini belirterek, "Dilara aynı zamanda Hollanda vatandaşı. Hollanda'da yaşayan komşularımızdan geçmiş olsun mesajları geliyor. Tüm bu yaşananlara rağmen Hollandalı yetkililerden bir telefon dahi gelmedi. Hollanda Konsolosluğu buraya 12 kilometre uzaklıkta sadece. Hiçbir şekilde bir 'geçmiş olsun' demek için bile iletişime geçmediler." diye konuştu.

Dilara Şahin

BAŞKAN ERDOĞAN'IN TALİMATIYLA TÜRKİYE'YE GETİRİLMİŞTİ

Hollanda'da tedavi gördüğü hastanede yaşam fişinin çekilmesi kararı verilen Dilara Şahin, Başkan Erdoğan'ın talimatıyla Türkiye'ye getirilmişti.

Türkiye tarafından gönderilen özel ambulans uçakla yurda getirilen Şahin, Siyami Ersek Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınmış ve yaklaşık 1,5 ay süren tedavinin ardından yoğun bakımdan çıkarılarak Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 154
  • Adem Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben babanın yerinde oluyum hollandadaki hastahaneyi uluslar arası mahkemeye veririm dünya sağlık örgütüne şikayet ederim en azından dünyaya duyururum
    Cevapla
  • Mehmet polat 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimizden ve cumhurbaşkanımız Sn recep Tayyip Erdoğan dan allah razı olsun. Kızımız dilaraya acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak vahşi batı. Beyinleri paradan başka bir şeye çalışmaz.
    Cevapla
  • aysel 1 yıl önce Şikayet Et
    Hazımsız, kıskanç bir devlet politikası izliyorlar, o nedenle geçmiş olsun demezler, onların fişini çektiği insanı Türkiye ayağa kaldırdı.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke insanlar geç olmadan ülkelerinin kıymetini bilse.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi