Son dakika... Erdoğan duyurdu: Yunanistan'dan sürpriz Türkiye kararı!

Van ziyareti sırasında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'a yapılan net uyarılar sonrası, Yunan hükümetinin Türkiye aleyhinde herhangi bir açıklama yapmama kararı aldığını duyurdu.

GİRİŞ 12.06.2022 22:11 GÜNCELLEME 12.06.2022 22:11
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da gençlerle biraraya geldiği "Gençlik Buluşması" etkinliğinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Gençlerin gündeme dair merak ettiği soruları tüm samimiyetiyle cevaplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan ile yaşanan gerileme ilişkin de konuştu.

YUNANİSTAN'DAN TÜRKİYE KARARI

Yunan hükümetinin her seferinde Türkiye'nin arkasından iş çevirdiğini belirten Erdoğan, İzmir'de düzenlenen ve 37 ülkenin katıldığı EFES-2022 tatbikatı sonrası Yunan hükümetinin Türkiye'nin aleyhinde herhangi bir açıklama yapmama kararı aldığını duyurdu.



Başkan Erdoğan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde; 

EFES 2022 tatbikatındayık. Birlikte oradan mesaj verdik. Onlar da anlamış olacaklar ki hemen bir toplantı yaptılar 3'lü. Bir momentum açıkladılar, artık bundan sonra Türkiye'nin aleyhinde herhangi bir açıklama yapmama kararı almışlar. Söyleyeceklerimizi zaten biz söyledik. Seni ben Vahdettin Köşkü'nde ağırlayacağım, seninle mutabakata varacağız. Bundan böyle bir ikimiz konuşalım, tamam. Aradan 15 gün geçti sen gidiyorsun ABD'ye senatoda Türkiye'nin aleyhinde konuşma yapıyorsun, yemezler Miçotakis yemezler. Üsler kuruldu, ne kurarsınız kurun. Üsler Rusya'ya karşı diyorlar. Ukrayna'nın yanında durabildiniz mi? Bu Batı'ya güven olmaz. Batı'nın alacaksan ilmini, sanatını alırsın Batı'nın siyasetine güven olmaz. Bunlar bizi AB'de bile o günden bugüne oyalıyorlar.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 169
  • Oğuzhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette bu cesur yürekler oldukça kimse birşey yapamaz ALLAH ın izniyle. Ölüm gelecekse bize buyursun başımızın tacıdır gelsin.
    Cevapla
  • adam 1 yıl önce Şikayet Et
    yunanistan bizimdir. selanik atatürkün doğduğu yerdir. yunanları öteye itelim biraz. gerçi ötesi de bizim...
    Cevapla
  • Zonguldak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben savaş istemiyorum ne yazık ki havlayan ısırmaz gün gelirde devran bize döner kapımızı çalarlar savaşa HAYIR diyelim kimse yaralanması ölmesin. Saygımla vatan milletimize
    Cevapla
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Savaş çok közü fakat meydanı boş bırakmamak lazım.
    Cevapla
  • Etna 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kesin kızsın kız bile olsan türk kızı degilsindir korkunun ecele faydası yok ecelde gelse biz düşmanın eceli olmadan savaşmadan ölmeyiz sen çok yaşa ihtiyarlar ol ele ayaga kal sakın ölme tamamı mı
    Cevapla
  • İstanbul i454 1 yıl önce Şikayet Et
    Korkak göçebe sen Türk.olamazsin
    Cevapla
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkezin bir planı varsa RABBİMİZİNDE bir planı var herşeyimizi alabilirler yanlız Son türk öldükten sonra. ...
    Cevapla
  • biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz, Türkçeyi öğren. Herkezin değil herkesin olmalıydı. Ayrıca bağlaç olan ''de da'' ayrı yazılır.
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan gavuruna inanmayin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi