Eren Abluka-17 operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığınca Şırnak’ta 574 personelin katılımıyla Eren Abluka-17 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz-2 Operasyonu başlatıldı

Eren Abluka-17 operasyonu başladı
Eren Abluka-17 operasyonu başladı
GİRİŞ 13.06.2022 09:09 GÜNCELLEME 13.06.2022 09:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Şırnak ilinde “Eren Abluka-17 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz-2 Operasyonu” başlatıldı.

Operasyonda Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı ve Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 574 personel görev alıyor.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    kaç 17 operasyon yaptık. Halbuki meclisteki hdpkk terörist vekilleri tutukla yap hdp binalarına operasyon ne gerek dağda bayırda askerime. itler şehirlerde illerde mecliste. hatta chpkk nın içinde kemal terörist demirtaşı övdükçe terörist bitmez bu ülkede...
    Cevapla
  • Akif Armutçu 1 yıl önce Şikayet Et
    kuzey suriye ve kuzey ıraktan dalıp petrolü alalım. petrol çok pahalı. pkk zaten şehirlere kadar yerleşmiş. sınırdan şu kadar km içeri sözleri unutulmalı petrollere çökülmeli.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun. Ordumuz muzaffer olsun inş.
    Cevapla
  • Canlar yitmesin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hainlere karşı mensur ve muzaffer olsun. Hainlere de kuracakları tuzaklarda fırsat vermesin. Kendi başlarına çevirsin. Yeter artık bu kadar zamandır ülkemizin hem canlarına kıydılar, hemde bölmek parçalamak heveslerinden hala vaz geçmediler. Dünya devletleri güçlerini birleştirmek için çaba sarfediyor! bu hainlerde bölüp parçalamanın peşindeler. Ülkemizin kalkınmasını istemeyen dış güçlerin oyunlarına alet oluyorlar. Bu harcadığımız imkanlar ile hem ülkemiz kalkınır. Hemde canlar genç yaşta korunmuş olur. Görün artık bu gerçekleri.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi