Kocaeli'de 7 üniversiteli boğulma tehlikesi geçirdi! Acı haber geldi

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan 7 üniversite öğrencisinden 1'i hayatını kaybetti.

GİRİŞ 13.06.2022 19:16 GÜNCELLEME 13.06.2022 20:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Gebze Teknik Üniversitesi öğrencisi 7 arkadaş, Kumcağız'da serinlemek için denize girdi.

Gençlerin dalgalar arasında boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) cankurtaranları 6 kişiyi sudan çıkardı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaybolan Mustafa B'nin (22) bulunması için KOSKEM ve jandarma ekipleri ile balıkçı tekneleri tarafından arama çalışması yürütüldü.

Yaklaşık yarım saat sonra sudan çıkarılan gence sağlık ekiplerince suni teneffüs ve kalp masajı yapıldı.

Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılan gençlerden Mustafa B, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • German 50. 2 yıl önce Şikayet Et
    Suyun dili imani yok,
    Cevapla
  • rip 2 yıl önce Şikayet Et
    antalyada doğmuş büyümüş biriyim. yüzmeyi ne zaman öğrendim hatırlamam. yüzerken hatta açılma sınırımızı sahili göremeyecek kadar ilerlemektir deriz. o kadar açılırız. bir keresinde gazipaşada akıntıya kapıldım. tabi herkesin klasik ilk önerisi kendinizi srbest bırakın ve paralel yüzün. lakin paralel eksende de su kayalık kısma çekiyordu. belki 20 dk boğuştum sesimi duyacak kimse de yok. ve kayalıklara sürüklendim. son bir kuvvet kendimi sudan çıkarabildim ama herhalde kesilmedik çizilmedik yerim kalmadı. yara bere kan içindeydim hiç bir zaman unutamıyorum. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin...
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz dikkat tabellasi görünce mersktsn girib baksn milletiz
    Cevapla
  • Sefer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaz başladı bu haberler artacak gibi bir yorumcu ağ gerilmeli demiş katılıyorum
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    gel git dalgalı denizlerde belli bir yere dubalarla ağ konup ,insanların ağ dışına çıkması yasaklanırsa bu gibi olaylar biraz azalır sanırım,yada denizin hemen kıyısına deniz suyu ile doldurulan havuzlar yapılacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: İzmir faciasında sıcak gelişme!
ABD'li ünlü ekonomist Hanke: Türkiye'nin enflasyonunu yıllık %25,6 olarak ölçüyorum