Baba cinneti: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Antalya'nın Serik ilçesinde iddiaya göre cinnet getiren baba, 2 çocuğunu ve eşini av tüfeği ile öldürdü. Aynı silahla intihar eden şahıs ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 17.06.2022 23:10 GÜNCELLEME 18.06.2022 09:34
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Olay, Bozdoğan Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, O.M. getirdiği cinnetin ardından av tüfeği ile 3 yaşındaki kızına ve 7 aylık oğluna ve eşine ateş etti.

İhbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde 2 çocuğun ve annelerinin hayatını kaybettiği belirlendi. Aynı tüfekle intihar eden şahsın ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Türk Vatandaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Önce inancı bozdular ki; sıkışınca şeytanın yoluna (intihar) sapsınlar. Sıkıştırmak kolay onlar için bahanemiz de çok. Yazık.
    Cevapla
  • çağlayan. 1 yıl önce Şikayet Et
    ey be vicdansız insan o çocuklar nasıl kıydın.artık kopsun kıyamet ya.
    Cevapla
  • Ramazan Karataş 1 yıl önce Şikayet Et
    Konu ile belki pek alkalı değil ancak geçen gün Alanya sokaklarına turistlerin caddesi yürüken biini vs. ile yürümemeleri konusunda uyarılar asılmış ve ne acıdır ki yerel medya da dahil bu bildiriyi asanlar çok ciddi bir çoğunluk tarafından linç edildi. %99 müslümanız dediğimiz bir ülkenin geldiği so nokta. Bu cani de benim nazarımda kendini tamamen dünyalık telaşelere kaptırmış, maneviyattan nasiplenmemiş bir katildir. İnsan kendi evladına nasıl kıyar bunu ne ile açıklayabiliriz. O melekler zaten Cennetin en güzel köşesinde yerlerini aldılar Allahın inayeti ile..Ya sen nasıl seni yaradanın huzuruna çıkacaksın ? nasıl hesap vereceksin..
    Cevapla
  • R53 1 yıl önce Şikayet Et
    O melek bebeklere kıyan birinin yaşamasına gerek yok. Oh ne rahat ya insan öldürmek artık normalmiş gibi anlatılmaya başlandı.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomi k sorunlar her derdin başı.
    Cevapla
  • Beşiktaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Maneviyatan soyutlanmış bir şahıs ancak bu şekilde davranır. İnanç kalmamış ancak hayatını ekonomik enstrümana bağlı olarak yaşamış insanlar bunlar. Tıpkı sizin düşünceniz gibi. Kendinize dikkat edin sizde ekonomi kölesi olmuşsunuz. Her an her şey yapabilirsiniz bu düşünce ile yaşarsanız
    Cevapla
  • Okan24 1 yıl önce Şikayet Et
    Yuh yani bilmeden nasıl bağladın ekonomik nedenlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!