Son dakika: Marmaris'teki yangınla ilgili flaş açıklama: 3-4 kişi kaçarken görülmüş...

Son dakika haberi...Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, sabotaj ihtimalinin yüksek olduğunu vurguladı. Ayrıca Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, bölgedeki arıcıların 3, 4 kişiyi kaçarken gördüklerini söylediğini belirtti.

GİRİŞ 22.06.2022 06:56 GÜNCELLEME 22.06.2022 09:29
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkisinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Saat 20.00 sıralarında başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılırken Marmaris Belediyesi yetkililerinden konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi.

Yangına ilişkin detayları paylaşmak üzere canlı yayına telefonla bağlanan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, sabotaj ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu söyledi.

"SABOTAJ İHTİMALİ OLDUKÇA YÜKSEK"

Oktay açıklamasında, "Yangın Yediadalar denilen bölgede başladı. Sabotaj ihtimalinin de oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Yanan bölge Marmaris'in en bakir bölgesi, genç bir ormandı ama maalesef büyük oranda kaybediyoruz. İlk başta havadan müdahale oldu ancak havanın kararması ile helikopter iniş yapmak zorunda kaldı." diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI: 3-4 KİŞİ KAÇARKEN GÖRÜLDÜ

Öte yandan sabotaj ihtimalini kuvvetlendiren bir başka açıklama da Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk'ten geldi. Öztürk yaptığı açıklamada, "Geçen sene de yaşadık biz bu olayı. Üç yerde birden yangın çıktı. Sabotaj şüphesi var. Sabotaj ihtimali yüzde 90. Oradaki arıcılar, 3-4 kişinin kaçtıklarını gördüklerini söyledi. Polis ekipleri inceliyor. 3 ayrı bölge cayır cayır yanıyor" ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • cevval 1 yıl önce Şikayet Et
    chp nin belediye olduğu heryerde sabotaj var kaç yıdır bu böyle.Araştırın bakın.Mersin adana muğla,istanbul zaten elebaşı.Bu bölgelerdeki belediye yetkilileri hep kayıtsız ve sorunlu adam çalıştırır.Bakın mersine bakın muğla marmarise hatay a hep aynı kategori.
    Cevapla
  • EvladıFatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkklılar ateşte yakılmalıdır. Pkk sempatizanları kurşuna dizilmelidir. Fetva verilmelidir buna dair. Yakalanırlarsa yakılacaklarını anlarlarsa bu hainliğe yanaşmazlar. Yakmak lazım başka çaresi yokkk.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ormanları yaktığınız elleriniz tutmaz olsun,elleriniz kurusun İNŞALLAH.
    Cevapla
  • Taner Önder 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam İdam İdam....... Yapanda Yaptıranıda
    Cevapla
  • zafer42 1 yıl önce Şikayet Et
    Halkimiz Titizlikle ormanlirimiza gireni cikani takip etmesi gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar