Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'teki yangın bölgesinde

Cumhurbaşkanı Erdogan, Muğla’nın Marmaris ilçesinde orman yangınından etkilenen bölgede helikopterle incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'teki yangın bölgesinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'teki yangın bölgesinde
GİRİŞ 22.06.2022 14:33 GÜNCELLEME 22.06.2022 15:12
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. 

Cumhurbaşkanı Erdogan, helikopterle yangın bölgesinde incelemede bulundu.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Yangin nasil soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Metal çelik telden Süpürge yapin 3 metrede yanmasin diye hafif borudan sap yapin verin işçinin köylünün eline yüzlercesini, vursun aleve söndürsün, yukardan su dök toz dök aşağıdan dalla vur taş at olacak ismi.
    Cevapla
  • MaDMaX 1 yıl önce Şikayet Et
    300 metre olması lazım o sapın, 30 metre bile yetmez. 15 metre yüksekliğindeki aleve kaç metre yaklaşabileğini sanıyorsun?
    Cevapla
  • Ayhan Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    nerede o chp ve malum başkanları....... işleri güçleri fitne fesat...
    Cevapla
  • Birol 1 yıl önce Şikayet Et
    İçteki hainler dıştaki düşmanlar gerçekten cumhurbaşkanımızın işi çok zor Allah sağlık sıhhat ve güç versin işleri hep rast gitsin
    Cevapla
  • İdam 1 yıl önce Şikayet Et
    Orman yakana idam
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım Avrupa'nın dandik dandirik yasalarıyla siz bu olayları Önlüyeceğinizi zannediyorsanız enerjinizi boşa harcıyorsunuz.bunu siz herkesten de iyi biliyorsunuz.bu PKK'lı teröristlerin yaptığı ağaç katliamı gücü ancak ağaçlara yetiyor şu anda.bakınız ben size acizane bir arzda bulunuyorum orman yakanlar kadın ve çocuk cinayetleri taammüden adam öldürmeler ve teröristler kesinlikle idam edilmeli hızlı bir mahkemeyle idam edilmeli.yoksa böyle yumuşak sırt sıvazlıyarak yasalarla bu iş olmaz boşuna kendinizi de yormayın milleti de yormayın.Türk milletini durduracak tek çare ağır cezalar ve idam başka hiçbir şey bu milleti engelleyemez haberiniz olsun.geçen zamana yazık oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması