Bakan Koca'dan Muğla'daki yangın hakkında açıklama

Bakan Koca: Bakanlığımıza bağlı ekipler ilk anlardan beri olay yerindedir. Yangınla mücadele sırasında, şu ana dek herhangi bir yaralanma olayı, belirgin sağlık problemi yaşanmadı.

Bakan Koca'dan Muğla'daki yangın hakkında açıklama
Bakan Koca'dan Muğla'daki yangın hakkında açıklama
GİRİŞ 22.06.2022 14:09 GÜNCELLEME 22.06.2022 14:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Muğla'da dün akşam başlayıp söndürme çalışmaları halen devam eden orman yangınıyla mücadele eden görevlilerin sağlık ihtiyaçlarını karşılamak üzere, Bakanlığımıza bağlı ekipler ilk anlardan beri olay yerindedir. Yangın sebebiyle bütün milletimize geçmiş olsun diyorum. Yangınla mücadele sırasında, şu ana dek herhangi bir yaralanma olayı, belirgin sağlık problemi yaşanmadı. 115 sağlık personelimiz; 17 ambulans, 15 UMKE timi, 1 Motorize Ambulans ve 1 Mobil Komuta Aracı ile görev başında. Hepimiz, yüreklere su serpecek haberi bekliyoruz" dedi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi niyetini görüyoruz ayağına taş degdirmesin
    Cevapla
  • amadali 1 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan 2 haftadır devlet hastanelerinde doktorların gelmemesi sebebiyle iptal olan randevular yüzünden halkın ne kadar mağdur olduğunun farkındamı acaba
    Cevapla
  • ben dedim 1 yıl önce Şikayet Et
    sağlık bakanı neden açıklama yapıyor bu işte sorumlu olan bakan nerde pes yani
    Cevapla
  • 3435 1 yıl önce Şikayet Et
    Sahada çalışıyor bir şey mi diyecektin İşiniz gücünüz suizan Allah akıl fikir versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz