Bayrampaşa’da korkunç kaza: 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı

İstanbul Bayrampaşa’da aşırı süratli olan hafif ticari araç viyadük üstünde kontrolü kaybetti.

GİRİŞ 05.07.2022 03:57 GÜNCELLEME 05.07.2022 10:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, Bayrampaşa O3 Sağmalcılar Viyadüğü Edirne istikametinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Emre K. kontrolündeki 34 EIG 330 plakalı hafif ticari araç aşırı süratli girdiği viyadük üzerinde kontrolden çıktı. İlk önce bariyerlere çarpan araç savrularak viyadük üstünde tel çalışması yapan işçilerin üzerine geldi. Daha sonra araç tel sökümü yapan işçilerin kullandığı sepetli vinç aracına çarparak durdu. Aracı kullanan Emre K. ve Caner Ş. hayatını kaybetti. Arka koltukta oturan 2 kişi ve tel çalışması yapan 3 kişi ise ağır şekilde yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içinde sıkışan 2 yaralıyı çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Ağır yaralanan 3 işçi ise sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Sıkışan 2 kişi hayatını kaybetti

Aşırı süratli olarak viyadüğe giren hafif ticari araç ilk önce bariyerlere çarptıktan sonra tel çalışması yapan işçilerin kullandığı 34 AL 5493 plakalı vince çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araç içinde sıkışan 2 kişi hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan 2 kişi sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin kazayla ilgili çalışma yaptı. Kaza yapan araç çekici tarafından yoldan kaldırıldı.

“Burada araba bana da vursa öldürürdü”

Tel çalışması yaptıkları esnada otomobilin aşırı süratli şekilde üzerlerine geldiğini söyleyen işçi, “Biz burada çalışma yapıyorduk. Orada süratliydi. Sollama yaptı. Herhalde dengeyi kaybetti. Bariyerlere vurdu, ondan sonrada bize vurdu. Allah’tan ki o tarafa düşmedi. Ben de onu gördüğüm gibi kendimi yola attım. Burada araba bana da vursa öldürürdü. Aşırı derecede süratliydi. 3 arkadaşımız yaralandı” dedi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • trakyalı amıca 1 yıl önce Şikayet Et
    bu transit araçlarla öyle makas yapıyorlar ki acımıyorum.Olan gariban çalışana olmuş.Ona Allah cc rahmet eylesin.Şöför öldüğü ile kalmayacak öldürdüklerinde hesabını verecek.Kaza falan değil bu taksirle adam öldürme.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    manga da hanzo bitmiyor
    Cevapla
  • Armağan 1 yıl önce Şikayet Et
    Gece gece tel çalışması yapan araçlar bir anda şerit daraltıyorlar yeterli önlem alınmıyor iki kıytırık duba ile işlem tamam diyorlar.. Aynı şey polis kontrol noktası oluşturulurken de yapılıyor biraz sürat ve dikkatsizlikle maalesef ölüm ve yaralamalı böyle üzücü hâdiseler meydana geliyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi