Davanın geri çekilmesini isteyen saldırgan avukat ve davacıyı öldürdü

Bakırköy'de davanın geri çekilmesini isteyen saldırgan Abdullah Türkoğlu isteği gerçekleşmeyince dehşet saçtı. Türkoğlu önce davanın avukatını sonra da kendisine dava açan Öznur Tufan'ı öldürdü.

Davanın geri çekilmesini isteyen saldırgan avukat ve davacıyı öldürdü
Davanın geri çekilmesini isteyen saldırgan avukat ve davacıyı öldürdü
GİRİŞ 06.07.2022 16:23 GÜNCELLEME 06.07.2022 16:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bakırköy'de, tabanca ile yaraladığı kişinin ailesi tarafından açılan tazminat davasının geri çekilmemesi üzerine Abdullah Türkoğlu dehşet saçtı. Türkoğlu, önce davanın avukatı Servet Bakırtaş'ı bürosunda öldürdü. Saldırgan daha sonra Büyükçekmece'deki iş yerinde kendisine dava açan Öznur Tufan'ı silahla vurarak öldürdü. Saldırgan, Öznur Tufan'ı öldürdüğü Büyükçekmece'de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Abdullah Türkoğlu, bir süre önce Öznur Tufan'ın yeğenini tabanca ile yaraladı. Daha sonra yakalanan saldırgan, çıkartıldığı mahkemece cezalandırılarak, cezaevine gönderildi. Geçtiğimiz aylarda tahliye olan Türkoğlu, Tufan tarafından kendisine açılan tazminat davasını öğrendi.  Öznur Tufan ve avukatı Servet Bakırtaş'ı arayan saldırgan, davanın geri çekilmesini istedi. Ancak avukat ve kadın, bu isteği reddetti. Bunun üzerine Türkoğlu, defalarca arayarak tehdit etmeye başladı.

DAVA GERİ ÇEKİLMEYİNCE DEHŞET SAÇTI

Davanın geri çekilmemesi üzerine Abdullah Türkoğlu, önce Servet Bakırtaş'ın Bakırköy Kartaltepe Mahallesindeki bürosuna gitti. Burada Bakırtaş'ı öldüren Türkoğlu, daha sonra kendisine dava açan Öznur Tufan'ın Büyükçekmece'deki işyerine geldi. Ateş açan Türkoğlu, Tufan'ı boynundan yaraladıktan sonra kaçtı. Öznur Tufan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. 71 yaşındaki Öznur Tufan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırganın emniyetteki işlemleri sürüyor. Öznur Tufan'ın vurulduğu anlar ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

"BİR SENEDEN BERİ TEHDİT EDİYORDU"

Yaşananları anlatan Tufan'ın komşusu, "Olay, Bahçelievler'deki bir tartışmadan çıkıyor. Orada Öznur Tufan'ın yeğenini vurdu. Çok şükür ölmedi. Bu cezaevine girdi. Beş yıl yattı. Bu hapishaneden çıktı. Tazminat davası açılmış. Bu, davayı kaldıramadı. Bir şey yapacak durumda değildi. Bir seneden beri tehdit ediyordu. Çekmediler. Bu da bugün geldi vurdu" dedi.

KAYNAK: DHA, AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Davut aytav 1 yıl önce Şikayet Et
    Boyle kisileri cezaevinde iyice tanimak lazim devlet bunu disari birakinca suc islermi islemezmi iyice arastiripbi karar vermesi gerek niye ceza evlerinde ajan yokmu bugibi mahkumlarin ceza evinde cok agir bit yere birakilmasi lazimki disari cikinca tevbe etmesi gerek birdaha suc islememek icinbazi mahkumlar evinde rahat deyil ceza evindeki gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kararları verenlerin çok büyük bir kısmının seninle aynı düşünüyor olması ...
    Cevapla
  • F b 1 yıl önce Şikayet Et
    Eczacıyı tehdit edeni tutuklayacaksın adam vuranı serbest bırakacaksın sonrada adaletten bahsedeceğiz şaka gibi
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Silahla yaralamış ve dışarıda mı geziyor? Birileri toplumun hassas yerlerini kaşıyor.
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yakında çıkar ölen öldüğü ile kalır. Bu ülkede adalet yanlış çalışıyor. Pek çok şey gibi bunu da düzeltemediler 22.500 km bölünmüş yol yapıp inşaat ile büyünmez diyenlere hain diyenler.
    Cevapla
  • hemi 1 yıl önce Şikayet Et
    hee yaw heee senin gibilerin mizah zekasına sahip bunları övünç olarak yazanlar
    Cevapla
  • muhidtin atlıhan 1 yıl önce Şikayet Et
    kemal gelirse her şey çok güzelmi olacak ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak