Başkan Erdoğan'dan 2023 mesajı: En küçük bir zafiyetin milletimize çok ağır bedelleri olur

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan "Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasından taviz vermemek için 2023 seçimlerini Meclis'te Cumhur İttifakı'nın, Cumhurbaşkanlığında bizim kazanmamız şarttır." dedi.

GİRİŞ 06.07.2022 19:52 GÜNCELLEME 06.07.2022 22:18
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili eski belediye başkanları ile ATO Congresium’da bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, kuruluşundan bugüne AK Parti çatısı altında büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanı olarak görev yapmış olan katılımcılarla, bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

AK Parti'nin temsilcisi olduğu kadim davamıza gönüller kazanarak katkı vermiş bir kadrosunuz. Şu an karşımızdaki muhteşem tablo bir anda ve kolayca oluşmadı. Nice siyasi başarının, seçim zaferinin sevincini hep birlikte yaşadık. Şehirlere kazandırdığımız nice yatırımın mutluluğunu birlikte yaşadık. Saldırılara birlikte göğüs gerdik. Sıfatlar, görevler, makamlar gelir geçer ama bu gurur veren yaşanmış hakikatler daima bizimle kalır.

Dünyada pek az lidere böylesine köklü, kaliteli, vefalı bir kadro ile yol yürümek nasip olmuştur. AK Parti Belediye hizmetleri ile kendisini milletine ispatlamış bir kadronun Türkiye'nin yönetime talip olması ile ortaya çıkmıştır. Tüm ülkede tarihi bir dönüşümü yaşattık. Geçmişte rahmetli Menderes ve Özal'ın başlattığı reformlarını çok daha fazlası ile hayata geçirmek bize nasip oldu.

Dodurga'da '0' oy alan DSP adayı Kaya: Yabancı gibi görüldümDodurga'da '0' oy alan DSP adayı Kaya: Yabancı gibi görüldüm

İttifaka rağmen Dodurga'da 24 oy alan DEVA Partisi yenilgiyi hazmedemediİttifaka rağmen Dodurga'da 24 oy alan DEVA Partisi yenilgiyi hazmedemedi

ÇANKIRI DODURGA SEÇİMLERİ

Dodurga seçimleri siyasi tarihinde yerini almışlar.  Muhalefet partilerinin tamamı 146 oteyda kaldı. AK Parti yüzde 87'lik bir oranla seçimi açık ara kazanmıştır. Buradan Dodurga'lı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ortada fikir verecek bir tablo olduğu açık. Ülkemizde siyasi değerlendirmeler hususunda akıl ve vicdan bir kenara bırakılmış. Ülkemizin ve milletimizin yaşadığı sıkıntıyı sevinçle karşılayan bir güruh oluştu. Meydanı başkalarının çöpüne hayranlık duyup, kendi ülkelerinin güzelliklerine saldıranlara bırakmayacağız.

Türkiye 2023 Haziran'ında yapılacak yakın tarihin en önemli seçimlerinden birine hazırlanıyor. Türkiye'nin demokratik standartları gelişmiş ülkelerle boy ölçüşecek seviyede. Artık kendi vizyonunu belirleyen ve adımlarını kararlılıkla atan bir Türkiye var. Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete sosyal desteklere kadar sahip olduğu güçlü alt yapı ile hedeflerine kenetlenen bir Türkiye var.

Ülkemiz dünyanın en gelişmiş 10 ülke arasındaki seçkin yerini almaya her zamankinden daha yakındır. Ekonomide son dönemde ortaya çıkan hayat pahallılığının insanımızın belini büktüğü biliyoruz. Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına kadar yaptığımız düzenleme ile üstesinden gelmeye gayret ediyoruz.

Kimseyi işsiz bırakmadık, aç bırakmadık, açıkta bırakmadık. Şubat Mart ayları ile birlikte enflasyonu da kontrol altına almış olarak yolumuza devam edeceğiz. 

2023 SEÇİMLERİ

Ülkenin yönetimindeki en küçük bir zafiyetin milletimize çok ağır bedelleri olacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasından taviz vermemek için Meclis'te Cumhur ittifakının, Cumhurbaşkanlığında bizim kazanmamız şart.

Bizim hakkı dile getirdiğimiz her yerde muhalefetin yalanları ile insanları zehirlemeye çalışacağını unutmayacağız.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 142
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş beleş yazan insanlara ayar oluyorum dünya Erdoğan için yanar tutuşur bizinlmkler ise yok böyle oldu CHP getirdiniz İstanbul'a aldınız havayı adamların derdi erdogan insin kim gelirse gelsin mantığı akıllı olalım kardeşler Allah yardimcimiz olsun..
    Cevapla
  • Korkulu rüya 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis seçimde Cumhur başkanı sen olacaksın, ama millet vekili seçimlerinde çoğunluğu kaybedeceksin gibi duruyor. Akaryakıt pahalı, tütün zammı sana olumsuz dönecek, market fiyatları el yakıyor. Ekmek 4 lira, şeker 150 lira. Bu millet acısını sandıkta hissettirir. Sonra Kemal gelir fetöcüler serbest kalır, savunma sanayi tümden durur, ülke parsel parsel satılır. Pkk içişleri bakanlığını alır.
    Cevapla
  • Olmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    20 yilda yanlis politikalar yuzunden bu duruma dustuk, ekoomi yerlerde, ulke rahat rahat gezip devlet parasi yiyen yabanci doldu, egitimde dunyada son siralardayiz, demek ki bir adim ileri gidemedik. Hala oy mu isteniyor?
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğerleri gelince sen goreceksin anya konya
    Cevapla
  • Hacı CAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk kimliği ve Türk ismi ile kamufle beyaz Türklerin ülkeni yönetmesi ülkenin kaynaklarını seksen yıldır yurt dışına çıkarılmasına Türk fubol başta olmak üzere sporunu yabancı çöplüğüne çevirenlere bir çift lafı olmayan müslüman kimliği dışındakileri göçme saymayan serkanlar suriyelilerden rahatsızmış Futbol kulüplerin bu ülkenin paralarını nasıl yurt dışına çıkardıklarına sözünüz yok dimi Spor bakanının bu na el atmasını bekliyorum
    Cevapla
  • burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    vatan milleti parasal değerlerden dolayı hiçe saymayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu