Arife günü, Kurban Bayramı'nda kargolar açık mı? 9, 10, 11, 12 Temmuz'da kargo çalışıyor mu?

Kargoyu teslim almayı ve kargo gönderme işleminde bulunmayı bekleyen kişiler, ‘Bayramda kargolar açık mı?’ sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Alacakları cevap doğrultusunda planlarına yön verecekler arife gününde kargo şubelerinin çalışıp çalışmadığı bilgisine erişmek istiyor. Peki, her yıl olduğu gibi bu yıl da merak konusu haline gelen Kurban Bayramı’nda kargolar açık mı, çalışıyor mu?

Arife günü, Kurban Bayramı'nda kargolar açık mı? 9, 10, 11, 12 Temmuz'da kargo çalışıyor mu?
Arife günü, Kurban Bayramı'nda kargolar açık mı? 9, 10, 11, 12 Temmuz'da kargo çalışıyor mu?
GİRİŞ 08.07.2022 11:32 GÜNCELLEME 08.07.2022 11:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dört buçuk gün boyunca sürecek Kurban Bayramı'nda kargonun belirtilen adrese teslim edilmesini isteyenler, ‘Bayramda kargolar açık mı?’ sorgusunu gerçekleştirmeye başladı. Aras, Sürat, MNG, Yurtiçi, PTT gibi kargo firmalarının hizmet verip vermediği konusu Kurban Bayramı tatilinin gelip çatmasıyla beraber akıllarda soru işareti bıraktırdı. Kurban Bayramı'nın teşrif etmesiyle birlikte yüz binlerce kişinin kafasını kurcalayan konular arasındaki yerini alan 'Kargo şubeleri çalışıyor mu?' sorusunun yanıtı belli oldu. 

Kurban Bayramı tatilinde bankalar açık mı, kapalı mı? Arife günü bankalar çalışıyor mu?Kurban Bayramı tatilinde bankalar açık mı, kapalı mı? Arife günü bankalar çalışıyor mu?

Kurban Bayramı’nda Kargolar Açık mı? Arife Günü Kargo Şubeleri Çalışıyor mu?

9 Temmuz Cumartesi ve 12 Temmuz Salı tarihleri arasında sürecek Kurban Bayramı'nda çeşitli kargo firmaları geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de kapalı tutulacak. Kargo almak yahut göndermek gibi düşüncesi olan kişilerin bayram öncesinde veya sonrasında planlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Genel itibariyle kargo firmalarının çalışma saatleri değişkenlik göstermekle beraber bayram tatili süresince hizmet verememektedir. Öte yandan 'Arife günü kargo firmaları çalışıyor mu?' sorusunun cevabını da öğrenmek isteyenler için, bazı kargo şirketlerinin arife günü saat 9:00 ile 12:00 arasında dağıtım yapacakları bilgisi kaydedildi. Aynı zamanda PTT'nin de Kurban Bayramı arifesinde yarım gün çalışacağı ve öğleden sonra kapanacağı duyuruldu.

Fakat yine de konuyla alakalı ayrıntılı bilgiye ulaşmak isterseniz kargo şirketinizin irtibat numarasından anında iletişime geçebilirsiniz.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • şakir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ptt kargo normal günde bile zamanında paketi getirmiyor ki zaten... arefe gününde beklemeye gerek yok :)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!