Sağlık çalışanları eyleminde polise tokat atan astsubay gözaltına alındı!

Konya'da Dr. Ekrem Karakaya'nın görevi sırasında katledilmesini protesto eden bazı sağlık çalışanları ile güvenlik tedbiri alan polisler arasında arbede yaşandı. O anlarda bir polise tokat attığı tespit edilen astsubay gözaltına alındı.

GİRİŞ 08.07.2022 11:50 GÜNCELLEME 08.07.2022 12:01
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Türk Tabipleri Birliği (TTB), İstanbul Tabip Odası, İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED) ile bazı sağlık meslek odaları ve sendikalara üye sağlık çalışanları tarafından dün İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi önünde düzenlenen gösterilerde yaşanan arbede sırasında bir kişinin polise tokat attığı belirlendi.

Polis ekiplerinin, Çemberlitaş'ta bulunan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü binasına yürümek isteyen sağlık çalışanlarına izin vermemesi üzerine yaşanan gerginlik sırasında, sağlık çalışanı eşine destek vermek için orada olduğu öğrenilen astsubay N.K.Ö'nün, Çevik Kuvvet polislerinden birine tokat attığı anlar kameralara yansıdı.

HDP ve CHP'lilerden ortak provokasyon! Meclis'e kaçak soktularHDP ve CHP'lilerden ortak provokasyon! Meclis'e kaçak soktular

CHP'li Özel ve TTB Başkanı Fincancı'nın katıldığı törende PKK yayın organlarına ödülCHP'li Özel ve TTB Başkanı Fincancı'nın katıldığı törende PKK yayın organlarına ödül

Kameralar tarafından olayın faili olduğu belirlenen N.K.Ö'nün, ilerleyen saatlerde gözaltına alındığı belirtildi.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 90
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Astsubayin toplumsal numayise katilmasi yasak degil mi. Tum haklarini alan personel orada ne ariyor. Kesin geziye de katilmistir arastirilsin ucu nerde cikacak.
    Cevapla
  • Kalopika 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu neyin şımarıklığı daha ne kadar sabredicez bu yapılanlara sanki amme hizmeti Yapıyor aç gözlü wampirler. Adam gibi calismiyacaksaniz istifa edin gidin yeriniz elbet doldurulur.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainin yeri PKK ile mücadelede en ön saflarda kullanacaksın.
    Cevapla
  • iiiiiiiiiiiiii 1 yıl önce Şikayet Et
    HASTANEYE GİDENLER SAKIN DOKDORA HEMŞİREYE SAĞLIK ÇALIŞANINA DOKDOR BİLE OLDUĞU BELLİ OLMAYANLARA BİRŞEY DEMESİN ADAMLAR HIR ÇIKARMAYA YER ARIYORLAR BEN YAN BAKDIM 50 GÜN BENİ SÜRÜNDÜRDÜLER YAŞIMDA YETMİŞ GÖZÜ DÖNMÜŞ ÇOĞUNUN AMAN DİKKAT Edin....
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen.
    Cevapla
  • ferzande 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan herkes provokasyon peşinde havadan nem kapar oldular. herşeye protesto iş bırakma bu ne yahuu. böyle işmi yürür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...