İstanbullu yine sel felaketi ile uğraşırken İmamoğlu'nun tatili dudak uçuklattı!

İstanbullu bir kez daha sel felaketi ile mağdur olup uğraşırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yine tatilde olduğu ortaya çıktı... İmamoğlu'nun kaldığı otelin özel bir otel olduğu ve gecelik fiyatının 24 bin 978 lira olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 11.07.2022 10:36 GÜNCELLEME 11.07.2022 12:22
Bu Habere 672 Yorum Yapılmış

İstanbul'da sağanak yağış hayatı felç etti. Kentin birçok bölgesinde su baskınları yaşandı. Sokaklar, caddeler sular altında kaldı. Ev ve iş yerlerini su bastı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya felaketin hemen ardından soluğu sel bölgesinde aldı. Soylu ve Yerlikaya, vatandaşlarla görüştü, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Tüm zararların eksiksiz karşılanacağını belirtildi.

23 Haziran 2020'de aynı bölgede bir kişinin öldüğü sel felaketi daha yaşanmıştı. Benzer sahneler ortaya çıktığı bölgeye giden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlara sorunun çözüleceği sözünü vermişti. İki yıl geçmesine rağmen sorunun çözülemediği görüldü.

İSTANBULLU BİR KEZ DAHA ESARETİ YAŞARKEN İMAMOĞLU YİNE TATİLDEYDİ

Bunun yanı sıra, benzer olaylarda tatilde olduğu gerekçesiyle eleştirilen İmamoğlu, yeniden ortada yoktu. İmamoğlu'nun ise Muğla'nın Fethiye ilçesindeki tatil köyü olan Faralya'da Kızılcakaya Mevkii'nde bulunan özel bir otelde kaldığı ortaya çıktı.

KALDIĞI OTELİN GECELİK ODA FİYATLARI

İmamoğlu'nun kaldığı özel otelin günlük fiyatları ise dikkat çekti. Otelin 2 kişilik en düşük fiyatlı odası 590 Euro (10 bin 378 TL), otelin en yüksek fiyatlı odası bin 420 Euro (24 bin 978 TL) olduğu öğrenildi.

İBB Başkanın tatil için gittiği otel odalarının fiyatları şu şekilde:

Doğa manzaralı Garden Suite odası gecelik fiyatı 590 Euro (10 bin 378 TL)
Deniz manzaralı Infinity Suite odası gecelik fiyatı 650 Euro (11 bin 433,5 TL)
İnfitiy Delux Odası gecelik fiyatı 1110 Euro (19 bin 525 TL)
Kendisine ait özel bir deniz alanı olan Özel Suite olan Superior Suite 1420 Euro (24 bin 978 TL)

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 672
  • Cevahir yılmaz. 1 yıl önce Şikayet Et
    Nureddin Sözen dönemini unutup İmamoğlu dönemini yaşamak bizlere ders olmalı .chp zihniyeti siyaset hiç değişmeyecek olmasını gösteriyor.
    Cevapla
  • Rasim 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu anki muhalefet partileri ermeni asıllı Kemal Meral buda eko işte dhkpc fetö pkk muhalefet partileri işgal ettirmek istiyor kazanırsa ülkeyi.
    Cevapla
  • MESUT 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul nimet nimet
    Cevapla
  • Gazi Öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Şovmen olan bir adam her çok güzel olacak olacak istanbul çokta umrunda sel basmış kar yağmış insanlar ölmüş Ekrem beyin hiç umurunda değil Ekrem bey tatil yakışıyor adam çalışa çalışa yoruldu yağmur yağacak diye istanbul beklesin yürü be kim tutar seni isterse yapsınlar sorun yok Ekrem bey sıkıntı yapma sen gelmeyeceğini parlak
    Cevapla
  • Sino 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bide Cumhurbaşkanı olarak hayal edin
    Cevapla
  • Cahit orak 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah muhafaza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor