İmamoğlu izinde… İstanbul 14 gün daha başkansız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu izinlerine devam ediyor. Seçim sürecinde il il dolaşarak Kılıçdaroğlu için oy isteyen İmamoğlu’nun bir kez daha yıllık izne çıktığı, İBB’nin iki hafta boyunca vekaleten yönetileceği belirlendi.

GİRİŞ 05.05.2023 12:45 GÜNCELLEME 05.05.2023 13:49
Bu Habere 305 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünce İstanbul Valiliği İdare ve Denetim Müdürlüğü’ne yapılan bildirimde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir kez daha yıllık izne ayrıldığı ifade edildi.

CHP’li İmamoğlu’nun 1 Mayıs-14 Mayıs tarihleri arasında yıllık izne ayrıldığı belirtildi. 14 gün boyunca İBB'ye uğramayacak olan Ekrem İmamoğlu’nun yerine Meclis Üyesi Ülkü Sakalar’ın vekaleten görev yapacağı kaydedildi.

Ekrem İmamoğlu tarafından hazırlanan 28.04.2023 tarih, E-96514166-646-2023.691944 sayılı belgede şu ifadeler yer aldı:

“01.05.2023 - 14.05.2023 tarihleri arasında 14 (on dört) gün yıllık izinde olacağımdan, bu süre zarfında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Vekaleti görevi, Meclis üyesi Sayın Ülkü SAKALAR tarafından yürütülecektir. Bilgilerini ve gereğini arz/rica ederim.”

Böylelikle Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerinin son gününe kadar İBB'deki görevini icra etmeyecek.

TATİLLERİN BAŞKANI

Göreve geldiği günden bu yana icraatlarla değil tatillerle anılan İmamoğlu, "Bana tatil de yakışıyor" dediği bu konuda daha önce de sıklıkla gündeme gelmişti. İşte o haberlerden bazıları:

Ekrem İmamoğlu yine yeni yeniden tatil yaptı! Yeni rotası Edremit Körfezi olduEkrem İmamoğlu yine yeni yeniden tatil yaptı! Yeni rotası Edremit Körfezi oldu

İstanbullu yine sel felaketi ile uğraşırken İmamoğlu'nun tatili dudak uçuklattı!İstanbullu yine sel felaketi ile uğraşırken İmamoğlu'nun tatili dudak uçuklattı!

İBB Meclisi'nde küfür krizi yaşandı! Ekrem İmamoğlu'na 'Kayak nasıldı' diye soru sorunca...İBB Meclisi'nde küfür krizi yaşandı! Ekrem İmamoğlu'na 'Kayak nasıldı' diye soru sorunca...

İBB Sözcüsü Ongun İsviçre’deki lüks kayak tatili sonrası İstanbullulardan para dilendi!İBB Sözcüsü Ongun İsviçre’deki lüks kayak tatili sonrası İstanbullulardan para dilendi!

İstanbul'u sel alınca tepkiler yükseldi! İmamoğlu itiraf etti: Tatildeyimİstanbul'u sel alınca tepkiler yükseldi! İmamoğlu itiraf etti: Tatildeyim

Şahan bile İmamoğlu'na isyan etti: Yok artık, komedi filminde olur bu...Şahan bile İmamoğlu'na isyan etti: Yok artık, komedi filminde olur bu...

Ekrem İmamoğlu'ndan tatil savunması: Bana tuzak kurmaya devam edeceklerEkrem İmamoğlu'ndan tatil savunması: Bana tuzak kurmaya devam edecekler

İstanbul selle boğuşurken, İmamoğlu'nun 9 gün izin aldığı ortaya çıktı!İstanbul selle boğuşurken, İmamoğlu'nun 9 gün izin aldığı ortaya çıktı!

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 305
  • Gasap haydo 11 ay önce Şikayet Et
    Madem öyle aha sana böyle , herşey güzel olacakçılara bu ekremos çok bile
    Cevapla
  • Aliço 11 ay önce Şikayet Et
    Miting den mitinge çok yalanlar söyledi yorulmuştur şimdi belediye de kaldığı yerden devam ediyor tatillerine
    Cevapla
  • İstanbullu 11 ay önce Şikayet Et
    Görev başındayken Bi iş yapıyor mu
    Cevapla
  • 4.murat 11 ay önce Şikayet Et
    İki gün önce Tekirdağ Çorlu da mitingdeydi adam...Hizmeti bırakmış Kılıçdaroğlu'na oy devşirme pesinde
    Cevapla
  • kolibasili 11 ay önce Şikayet Et
    :)bir yorum okudum..halk buna bir daha oy vermez diyor gerek yokki .. 6 lı masa iş verdi zaten.. dünyada en çok cumhurbaşkanı yardımcısı olan ülke olarakta guines rekorlar rekoru kircaz inşallah :) birde bunlara danışman işsizlik sorunu halloldu işte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu