Ekrem İmamoğlu'ndan tatil savunması: Bana tuzak kurmaya devam edecekler

Göreve geldiği günden bu yana afet zamanlarında görevde olmamasıyla eleştirilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bodrum tatili dönüşü yaptığı açıklamada; "Benimle uğraşmaya, bana tuzak kurmaya devam edecekler" dedi.

GİRİŞ 14.07.2022 12:35 GÜNCELLEME 14.07.2022 13:41
Bu Habere 1098 Yorum Yapılmış

İstanbul'da yaşanan su baskınlarında gözlerin aradığı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tatilden döndü.

PANKARTLI KARŞILAMA

Tatilini bitirip İstanbul'a dönen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin Saraçhane binası karşısındaki geçide asılan "İstanbul'a hoş geldin İmamoğlu" pankartıyla karşılandı.

Kar yağdığında balıkçıda yemeğe, deprem olduğunda kayağa giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu kez de sel felaketinde soluğu Bodrum'da alması kendi mahallesinden bile büyük tepki çekmişti.

Saraçhane'de basın açıklaması yapan İmamoğlu'nun tepkilere cevabı şu şekilde oldu:

"Her sorunda sahada o işin başındaki adam olmazsa o işin hiçbir değeri yok. Böyle bir süreç. İBB 3 yıldır tek adam kafasıyla yönetilen bir kurum değildir. Ben başkan olarak kaldığım sürece İBB'de tek adamlık asla olmayacak. İBB'nin neyi ne zaman nasıl yapacağı çok net bellidir.

İmamoğlu'nun ayakları neden yere basmıyor? Dikkat çeken 'tatil' analiziİmamoğlu'nun ayakları neden yere basmıyor? Dikkat çeken "tatil" analizi

İstanbullu yine sel felaketi ile uğraşırken İmamoğlu'nun tatili dudak uçuklattı!İstanbullu yine sel felaketi ile uğraşırken İmamoğlu'nun tatili dudak uçuklattı!

"OBJEKTİFİN ÖNÜNE GEÇİP ÇİZME GİY" TAVSİYESİ VERDİLER

Bu süreçte 'çizmeni giy, alanda fotoğraf ver' diye çok sayıda iyi niyetli tavsiye aldım. Ben çizmemi afet öncesinde altyapı çalışması yaparken giyerim.

"BANA TUZAK KURMAYA DEVAM EDECEKLER"

Benimle uğraşmaya, bana tuzak kurmaya devam edecekler. Benim derdim İstanbul'un en başarılı, en hizmetkar ve en demokrat belediye başkanı olmak."

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1098
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    kimse işi gücü yok sana tuzak kursunlar tatile giden sensin nasıl tuzak kuruyorlar bir halt beceremedinmi hemen mağduru oynuyorsun delikanlı ol biraz bu millet senin bu yaptıklarını unutmaz şimdi de böyle terlersin size oy verenlerede yazıklar olsun
    Cevapla
  • Gurbet diyari 1 yıl önce Şikayet Et
    Valahi senin savunman bebekler yapmaz yahu sen izine gittin vatandas yagmur yagdirdi sana tuzakmi kurdular yazik yasli basli adam senin aklindan süpem var
    Cevapla
  • ADAM 1 yıl önce Şikayet Et
    ne tuzağı angut.
    Cevapla
  • vATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    eko senin ne oduğunu herkes biliyor boşver sen tatiline bak bide utanmadan bana tuzak kuruyor diyorlar,sanki seli hükümet yaptı senin için.eko bundan sonra sana kimse inanmaz.en iyisi sen tatile çık nasıl olsa bidahaki seçimde kökten seni tatile gönderecekler
    Cevapla
  • Neco 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar piskinlik normal değil tekneyle yunan tarafına gecip abd li efendilerinle mi görüştün sana c.baskanliginimi garantilediler.bi ara marul hanımda ben başbakan olacağım demişti sıra sendemi onun icinmi ist b.b artık angarya iş gibi görüyorsun milleti partini yandaşlarını bile iplemiyorsun kimseyi takmam hesap vermem ben c.bsskani mi olacağım diyorsun papazoglu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!