İstanbul selle boğuşurken, İmamoğlu'nun 9 gün izin aldığı ortaya çıktı!

Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci gününde etkili olan yağışlar sonucu megakent İstanbul sele teslim olmuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tatilde olması büyük tepki çekti. Yeni bilgilere göre İmamoğlu 9 gün izin almış.

İstanbul selle boğuşurken, İmamoğlu'nun 9 gün izin aldığı ortaya çıktı!
İstanbul selle boğuşurken, İmamoğlu'nun 9 gün izin aldığı ortaya çıktı!
GİRİŞ 12.07.2022 22:27 GÜNCELLEME 12.07.2022 22:27
Bu Habere 217 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdrülüğü İstanbul'u Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci gününde şiddetli yağışların olacağı yönünde uyarılarda bulunmuştu.

Megakent İstanbul, bayramın birinci ve ikinci gününde şiddetli yağışlara teslim oldu. İstanbul'un bir çok bölgesini sel vurdu. En çok etkilenen bölge ise Esenyurt oldu. Pınar Mahallesi'nde dere taştı. 70'den fazla ev tahliye edildi. Birçok iş yeri sular altında kaldı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Vali Ali Yerlikaya felaketin ardından hemen görevlerinin başına geçti ve soluğu sel bölgesinde aldılar. Süleyman Soylu evi sular altında kalan vatandaşlara 5 bin TL yardım yapılacağı müjdesini de verdi. 

İstanbullu yine sel felaketi ile uğraşırken İmamoğlu'nun tatili dudak uçuklattı!İstanbullu yine sel felaketi ile uğraşırken İmamoğlu'nun tatili dudak uçuklattı!

İstanbul'u sel alınca tepkiler yükseldi! İmamoğlu itiraf etti: Tatildeyimİstanbul'u sel alınca tepkiler yükseldi! İmamoğlu itiraf etti: Tatildeyim

Tüm bunlar yaşanırken gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu aradı, ancak İmamoğlu ortada yoktu. tv100, İmamoğlu'nun Fethiye'de lüks bir otelde tatil yaptığını ortaya çıkardı. İmamoğlu'nun tatilde olması büyük tepki çekti. 

Twitter'da #imamoğlunerede hashtagi ile TT olan İmamoğlu'na bir çok kesimden tepki yağdı. 

İMAMOĞLU 9 GÜN İZİN ALMIŞ

İstanbul’u vuran selde tatilde olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 9 gün izin aldığı ortaya çıktı.

Tatilini bölüp gelmeyen İmamoğlu, sadece tweet atmakla yetindi. Dün tekneyle Göcek’e giden İmamoğlu’nun bugün de Bodrum’a geçeceği, mavi tur yapacağı öğrenildi.

Trekking de yapan İmamoğlu’nun bayram tatili bitince İstanbul’a döneceği öğrenildi.

KAYNAK: TV100
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 217
  • Ramazan 11 ay önce Şikayet Et
    Belediye başkanı seçilince üzülmüştüm. Ama Yüce Mevla`nın şerleri hayreyleyeceğini bildiğim için üzüntüm uzun sürmemişti. Şimdi düşünüyorum da, seçim meydanlarında algı peşinde koşan bir başkan değil de, mağdur edildiği düşünülen bir UMUT dolaşsaydı, ülkenin yönetimi bile ona verilebilirdi. Belediye başkanlığındaki başarısızlığı ve ilgisizliği ülkemizin kurtulmasına sebep oldu.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Tatil sana çok yakışıyor:(
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın hizmet anlayışı işte bu kadar bundan başkan falan olmaz olsa olsa parlatılıp şişirilip algılara itibar edenlere itinayla kakalanır sonra herşey iyi olacak denir yersen ye
    Cevapla
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi İstanbul değilde Antalya belediye başkanı olsa daha iyi olurmuş. Çok sevip vazgeçemediği tatillerini yıl boyunca 365 gün devam ederdi. Adam yanlış tercih kurbanı olup İstanbula belediye başkanı olmuş..
    Cevapla
  • Türk oglu Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Birakun adamu da İzin yapayr da sonra ilgilenur da
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt