15 Temmuz günü FETÖ'den sinsi paylaşım... İşte FETÖ lideri Gülen'in son görüntüsü

15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında FETÖ'ye karşı kahramanca direnip şehit olan 251 vatandaşımızı andığımız bu günde terör örgütünden provokatif bir paylaşım geldi.

GİRİŞ 15.07.2022 10:40 GÜNCELLEME 16.07.2022 08:38
Bu Habere 378 Yorum Yapılmış

Daha önce ağır sağlık sorunları yüzünden hastaneye kaldırıldığı yönünde haberler yapılan FETÖ lideri Fetullah Gülen'in bugün gece yarısından sonra saat 00.35'te hastaneden çıkış görüntüleri paylaşıldı.

Yunan basınından dikkat çeken FETÖ itirafıYunan basınından dikkat çeken FETÖ itirafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz paylaşımı

Yeni olup olmadığı kesin olmayan görüntülerin özellikle 15 Temmuz'un seçilerek servis edilmesi dikkat çekti. Videoda Fetullah Gülen'in ayakta zor durduğu, kıyafetinin altında da aletler olduğu fark edildi.

FETÖ'nün yayın organı Herkulnağme'den video ile paylaşılan açıklamada "Rutin kontroller ve detaylı tahliller için 1 hafta süre ile kaldığı hastaneden bugün ayrılmış, kampa (Pensilvayna'daki çiftlik) dönmüş bulunmaktadır. Doktorları Hocaefendi’nin (FETÖ lideri) sağlık durumunun beklentilerinin üstünde iyi olduğunu belirttiler. Kendileri, tüm arkadaşlarımıza selamlarını ve dua taleplerini ilettiler" denildi.

Paylaşılan videoda hastane çıkışı yanında aynı zamanda kardeşinin kızıyla da evli olan özel sekreteri Cevdet Türkyolu da bulunuyordu. Hastane kapısından çıkarken genç bir kişinin Gülen'in gömleklerini tuttuğu da dikkat çekti. Hastaneden çıkan Fetullah Gülen lüks bir cipe binerek Pensilvanya'daki çiftliğe gitti. 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 378
  • Metehan 1 yıl önce Şikayet Et
    Domuz suratlı, yok sana öyle kolay ölüm. Yıllarca acılar içinde kıvranarak ölüm dileyeceksin ama ölmeyeceksin.
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın suratı Amerika yı anlatıyor. Bu surata bakıp bakıp Amerika yı anlasın Türk milleti.
    Cevapla
  • Sööö 1 yıl önce Şikayet Et
    Şafkı kavmış la bunun
    Cevapla
  • zırto 1 yıl önce Şikayet Et
    yürüyen geberik
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak geberemiyorsun, Rahman almıyor canını çekeceksin bunca kanın hesabını vere vere gebereceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı