İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan 15 Temmuz paylaşımı: Unutmayacağız, unutturmayacağız

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 15 Temmuz darbe girişiminin 6'ncı yılı ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj paylaştı.

GİRİŞ 15.07.2022 12:01 GÜNCELLEME 15.07.2022 12:04

Yerlikaya paylaşımında "15Temmuz gecesi Türkiye Aşkına meydanlara çıkan, milli iradeye, demokrasiye ve bağımsızlığımıza sahip çıkan yüzbinlerce koca yüreğe selam olsun. Unutmayacağız, unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.

EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ'NDE DUA

Edirnekapı Şehitliğinde şehitler için dua eden Yelikaya "Bugün 15Temmuz'un 6. yılı. O karanlık gecede 252 vatandaşımız Türkiye Aşkına, Vatan Uğruna şehit oldu. Aziz şehitlerimizi Edirnekapı Şehitliği'nde mezarları başında dualarla andık. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, makamları âli olsun inşallah". dedi.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı
Leverkusen yine kaybetmedi! Avrupa Ligi'nde finalin adı belli oldu