Bakan Soylu’nun kuzeni silahlı saldırıda hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni Sefa Dönmez Trabzon'un Of ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 18.07.2022 23:04 GÜNCELLEME 19.07.2022 11:03
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saatlerinde ilçede Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Fatih U. ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Sefa Dönmez arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı.



Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Fatih U., belinden çıkardığı tabanca ile Dönmez’e 5 el ateş etti. Dönmez vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığıldı.



İhbarla gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Dönmez, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

OF KAYMAKAMLIĞI: ZANLI YAKALANDI

Of Kaymakamlığı yaptığı açıklamada Sefa Dönmez'in hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını, zanlının olay yerinde silahla birlikte yakalandığını belirtti.

KATİL ZANLISI ADLİYEDE

Cinayetle ilgili soruşturma sürerken, şüphelisi Fatih U., güvenlik gerekçesiyle sorgusu için Sürmene İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sorgusu tamamlanan Fatih U., sağlık kontrolü için hastaneye, ardından da çelik yelek giydirilerek Of Adliyesi'ne sevk edildi.

DÖNMEZ'İN CENAZESİ İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA TOPRAĞA VERİLECEK

Öte yandan Sefa Dönmez'in cenazesinin, ikindi vakti Of ilçesinde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği belirtildi.

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • hıghlander 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu katilde fetöcü tipi var sanki!...iyi araştırılsın. Kavganın sebebini,bu adamın GBT sindeki şahsi olmayan suç kayıtlarını,biyoğrafisini bilmek isteriz bir vatandaş olarak!. bilmek hakkımız,maktul Ülke bakanının 1. derece yakını,cinayetin arkasında Türkiye düşmanlığımı var bilmek hakkımız!
    Cevapla
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sedat Peker ayağı araştırılmalı
    Cevapla
  • kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle benimde aklima hemen o geldi
    Cevapla
  • Bumin 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede kavga kültürü yok en ufak olayda ya bıçak yersin ya kurșun o yüzden kavga fln hep tehlikeli ișler , avrupada öyle değil döversin dövülürsün kavga orada biter bıçaksız kurșunsuz
    Cevapla
  • Tanla 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Süleyman soyluya yapılmış bir harekettir. kesin altından cehape çıkacak.
    Cevapla
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Sedat Peker ile bir bağlantı çıkabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…