Milyonlarca liralık vurgun yapan tefeci şebekesine operasyon

Adana’da tefecilik yöntemiyle 105 kişiyi mağdur edip 28 milyon TL haksız kazan elde ettiği öne sürülen 21 kişinin yakalanması için şafak vakti operasyon yapıldı.

GİRİŞ 02.08.2022 13:39 GÜNCELLEME 02.08.2022 13:39
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, kentte tefecilik yaptığı öne sürülen şahıslara yönelik çalışma başlattı.

MİLYONLARCA LİRALIK VURGUN

Yapılan çalışmada 105 kişiyi mağdur edip, 28 milyon liralık vurgun yapan bir tefecilik şebekesini deşifre edildi.

Tefecilik şebekesine üye olduğu iddia edilen 21 kişiyi tespit eden ekipler, operasyon için harekete geçti. Haklarında gözaltı kararı çıkarılan 21 kişiye yönelik şafak vakti operasyon yapıldı. Yapılan eş zamanlı baskınlarda çok sayıda şüpheli yakalandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Osmanlı Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ve benzeri haberler o devletin ve sisteminin (eğitim sisteminin, adalet sisteminin, toplumsal sisteminin, ahlakının, toplumun cahilliğinin vs vs) ve toplumun insanların bitmişliğinin ispatıdır.... Yazıklar olsun....
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Bankalar ne yapıyor acaba onlarda legal tefeci
    Cevapla
  • mişmiş-1 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet olarak çök bakalım bütün mal varlıklarına. Herşeylerini kaybetsinler bakalım. Bunu da iyi duyur ve haber yap. Eğer memlekette bir tane tefeci kalırsa gelin yanıma. Yok ama biz avrupai takılıyoruz. Biz suçluya ceza vermesini bilmiyoruz. Avrupalı bilir her zaman. Avrupa ne yapmışsa bizde aynını yaparız. Çünkü avrupalı çok çağdaş ve ilerici değil mi.
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Paralarına mulklerine elkoyun
    Cevapla
  • Nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    Sebeke coktude paralar nerde...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 820 beygirlik canavar! Fiyatı inanılmaz