AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun YSK iddiasına tepki: Tehlikeli bir ifade

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Çelik Kılıçdaroğlu'nun YSK iddialarına ilişkin "YSK'nın elinde olmayan bilgiler var diyor. Bu tehlikeli bir ifade. Bu bilgileri nasıl elde etmiş? YSK'nın bile elinde olmayan bilgiden bahsediyor." dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun YSK iddiasına tepki: Tehlikeli bir ifade
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun YSK iddiasına tepki: Tehlikeli bir ifade
GİRİŞ 08.08.2022 18:00 GÜNCELLEME 08.08.2022 18:45
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi! AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplandı. Toplantıda dar gelirliler için atılacak yeni adımlar ve sosyal konut projesi, KPSS soruşturması, cemevine provokatif saldırı ve Rusya lideri Putin'le Soçi'de yapılan görüşme ele alınacak. 

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle; 

CEMEVLERİNE SALDIRILAR

Yapılan saldırıların provokasyon olduğu açık.

Toplantıda Başkan Erdoğan, Soçi'de gerçekleştirdiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmenin detaylarını kurmayları ile paylaşacak.

ERDOĞAN'IN CEMEVİ ZİYARETİ

Kardeşlik sofrası etrafında lokmalar paylaşılacak.

Toplantıda Başkan Erdoğan, Soçi'de gerçekleştirdiği Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşmenin detaylarını kurmayları ile paylaşacak.

GAZETECİ LATİF ŞİMŞEK'E SALDIRI

Latif Şimşek' yapılan saldırıyı bir kez daha kınayalım. Bir gazeteciye şiddet uygulanması gibi bir barbarlık çok nadir görülen bir şey.

AK PARTİ'NİN 20. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

14 Ağustos'ta partimiz kuruldu. 21. yılımızı idrak edeceğiz. Partimizin 20. yılında kuruluş yıldönümü programı daha sadece geçmişti. Bu sene Cumhurbaşkanımızın güçlü hitabıyla AK Parti'nin yıldönümünü hep beraber kutlayacağız.

SOÇİ ZİRVESİ

5 Ağustos'ta sayın Putin, şahsi girişimleriniz olmasaydı bu gerçekleşmezdi diyerek Cumhurbaşkanımıza teşekkür etti. Her şeyin yerli yerine koyulması lazım. Türkiye şu anda diplomatik her sürecin merkezinde.

YAŞ KARARLARI

"SİYASETE MÜDAHALE EDEN BİR ORDU İSTİYORLAR"

Helalleşmeden bahsedenler, bu sözlerle hiçbir şekilde yüzleşerek helalleşme kapısı açmaya çalışmıyorlar. Arzu ettikleri şey, anayasal düzene bağlı güçlü bir ordu değil. Siyasete müdahale eden bir ordu istiyorlar. Maalesef birileri her vesileyle bu Yassıada zihniyetini diriltme peşinde koşuyor.

SURİYE HAREKATI

Türkiye'nin Suriye'ye dönük askeri operasyonları birileri tarafından sürekli olarak, birtakım devletler tarafından ne zaman cumhurbaşkanımız, "Bir gece ansızın gelebiliriz" mottosuyla bu talimatı vermeye kalksa, bazı ülkeler Türkiye'nin terör örgütlerine karşı yapacağı askeri operasyonlardan endişe duyuyorlar. Ama, Türk askerinin hedef alınmasından herhangi bir kaygı duymuyorsunuz.

"İSRAİL'İN SALDIRILARINI ŞİDDETLE KINIYORUZ"

İsrail'in Gazze'ye kabul edilemeyecek gayrimeşru, gayri hukuki saldırısı oldu. Hiçbir hukuki tarafı yoktur. Savunma gerekçesiyle izah edilemez. Burada ölümlerin ortaya çıkmasını şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize rahmet diliyoruz. Mescid-i Aksa'nın statüsünün korunması en önemli meseledir. Bu statünün değiştirilmeye çalışılması son derece yanlıştır. Aksa'nın statüsünün hiçbir şekilde taciz altında olmaması gerekir.

YUNANİSTAN'A TEPKİ: LOZAN'IN İHLALİDİR

Yunanistan'da iç siyasetteki duruma yakın bir şekilde bakıyoruz. Batı Trakya'da Lozan Antlaşması'nı ihlâl eden Türk azınlığa karşı ihlâlleri kınıyoruz. Lozan'ın 40. Maddesi, Türk azınlığın orada kendi okullarını, hayır kurumlarını kurmasını, kendi müftülerini seçmesini garanti altına alıyor. Bunu ihlâli Yunanistan'ın Lozan'ı ihlâlidir.

ABD'DEKİ MÜSLAMAN CİNAYETLERİ

Hayatını kaybeden Müslümanlara rahmet diliyorum. 9 ay çok uzun bir zaman. ABD gibi güçlü istihbarata sahip bir devlette bunların çoktan ortaya çıkarılması gerekirdi. ABD makamlarından beklentimiz, buraya odaklanarak seri cinayetlerin ortaya çıkarılması ve hukuk önünde cezalandırılmasıdır.

KILIÇDAROĞLU'NUN YSK SÖZLERİNE CEVAP

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu  “Elimizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulu'nun elinde de yok, her bir seçmeni, ilk kez sandığa gidip oy kullanacak seçmenleri de biliyoruz, evlerini, adreslerini de biliyoruz, doğum yerlerine de bakıyoruz. Kaç yabancının oy kullanacağını biliyoruz, 400-500 bin kişi gibi yüksek bir rakam yok, öyle bir rakam geldiğinde onu hemen kamuoyuyla paylaşırız” ifadelerini kullanmıştı.

Çelik Kılıçdaroğlu'na "YSK'nın elinde olmayan bilgiler var diyor. Bu tehlikeli bir ifade. Bu bilgileri nasıl elde etmiş? YSK'nın bile elinde olmayan bilgiden bahsediyor. Bütün bunlarla ilgili açıklama ihtiyacı ortaya çıkıyor." sözleriyle cevap verdi.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 48
  • AYKIRI 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler konuşmasını bilmiyor. Durum öyleyse ajanlık faaliyetleri yürütüyordu deyip hakkında soruşturma açılmalı. Sonuçta ka. Ka. Kendi ağzıyla suç itirafı yapıyor.
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    yalancı çobana döndü .yine eli boş..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İşkembeyi kübradan atılan bilgilerde YSK da yok,bilgilerinize. Vesselam
    Cevapla
  • Pandora 1 yıl önce Şikayet Et
    YSK görevlilerine şahsen bir gram güvenmiyorum. Gelecek seçimde oy kağıtlarında barkod ve karekod olsun.
    Cevapla
  • Kerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bay Kemal daha şapkadan tavşanda çıkaracak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü