Provokasyonların hedefi olmuştu... Başkan Erdoğan cemevi ziyaret edecek

Başkan Recep Tayyip Erdoğan cemevlerine yönelik provokasyonun ardından anlamlı bir ziyarette bulunacak. Başkan Erdoğan, Ankara'da cemevi ziyaretinde Muharrem İftarı’nda Alevi Dedeleri ve akademisyenlerle bir araya gelecek.

Provokasyonların hedefi olmuştu... Başkan Erdoğan cemevi ziyaret edecek
Provokasyonların hedefi olmuştu... Başkan Erdoğan cemevi ziyaret edecek
GİRİŞ 07.08.2022 20:58 GÜNCELLEME 07.08.2022 20:58
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ankara'da cemevlerine yönelik provokasyonun ardından bir ilk gerçekleşecek. CNN TÜRK'e konuşan Alevi Vakıfları Federasyonu Başkanı Haydar Baki Doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da bir cemevini ziyaret edeceğini duyurdu. 

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan saldırıya uğrayan Kartal Cemevi Başkanı'na ziyaretİstanbul Valisi Yerlikaya'dan saldırıya uğrayan Kartal Cemevi Başkanı'na ziyaret

Bakan Soylu'dan cemevi provokasyonu hakkında yeni açıklamaBakan Soylu'dan cemevi provokasyonu hakkında yeni açıklama

Bakan Soylu'dan 'cemevlerine planlı provokasyon' açıklaması!Bakan Soylu'dan 'cemevlerine planlı provokasyon' açıklaması!

ÖNEMLİ ZİYARET

Ziyaret Muharrem Ayı'nın onuncu gününde olacak.

ALEVİ DEDELERİ VE AKADEMİSYENLERLE BULUŞACAK

Başkan Erdoğan, Muharrem İftarı'nda Türkiye'nin dört bir yanından davet edilen Alevi Dedeleri ve akademisyenlerle bir araya gelecek.

BAKAN SOYLU DA KATILACAK

İftara 80 Alevi Dedenin yansıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılması bekleniyor.

HÜSEYİN GAZİ TÜRBESİ'NE ZİYARET

Başkan Erdoğan'ın Hüseyin Gazi Türbesi'ni de ziyaret etmesi gündemde.

Geçtiğimiz günlerde de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, saldırıya uğrayan Şah-ı Merdan Cemevi'ne ziyarette bulunmuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Cemevine 'geçmiş olsun' ziyaretiDiyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Cemevine 'geçmiş olsun' ziyareti

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 29
  • Perşembeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu Sahte Resimleri Ne Zaman indirecekler komik olan hepsi birbirine benziyor... Sanki görmüşler gibi yazık yaaaa... Alevi Kardeşlerime Üzülüyorum...
    Cevapla
  • HARPUTLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Anti Arap adında yorumcu ülkeyi gocmenistan yaptınız demiş. Pekii sürmeden savaştan kaçanlara devlet çadır verdi vatandaş uçuk fiyata evini dükkanının kiraya verdi. Devletin evi yok .vermeseydin uçuk fiyata suryeliye kiralık ev.ucuzada çalıştırın. Zora gelincede sen ettin Erdoğan deyin.para gelince iyi heeeee ahhhh ah parayı ilah yapanlar ahhh
    Cevapla
  • Turgay Demir 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun işte yiğit Başkan. Zamanında Maraş’ta, Çorum’da gladio katliam yaparken Ecevit 3 maymunu oynamıştı da aşık Emekçi Ecevit’e verip veriştirmişti. Nerden nereye Allah olsun.
    Cevapla
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    O soylu halkın arasınada girmiş...
    Cevapla
  • Bilal ERDEM 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım Türkiye’deki öncü ilim erbabı ile de bir araya gelip ümmetin sıkıntı ve sorunlarına yönelik bir istişare yapılacak mı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…