Çocuklarını kebapçıya bırakan kadın ortadan kayboldu

Adana’da bir kadın, yaşları 6-12 arasındaki 3 çocuğunu daha önce çalıştığı kebapçı dükkanına bırakıp ‘Sizi 10 gün sonra alacağım’ diyerek ortadan kayboldu. Kebapçı, çocukların babasına ulaşamayınca durumu polis bildirdi.

Çocuklarını kebapçıya bırakan kadın ortadan kayboldu
Çocuklarını kebapçıya bırakan kadın ortadan kayboldu
GİRİŞ 11.08.2022 14:47 GÜNCELLEME 11.08.2022 14:47
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Nurcan Kaymaz (30) ve Sabahattin Darende (32) çifti, 6 sene önce ayrıldı. Çiftin bu evlilikten olan Doğa (12), Yasin (10) ve Elif (7) isimli çocuklarının velayeti ise anne Nurcan’a verildi.


Anne Nurcan, sabah saatlerinde ise 3 çocuğunu merkez Seyhan ilçesine bağlı Kıbrıs Caddesinde Şaban Erkek’e ait eskiden çalıştığı kebapçı dükkanına götürdü. Anne Kaymaz, çocuklarına ise ‘Sizi 10 gün sonra alacağım. Mersin’e gidiyorum’ diyerek ortadan kayboldu.



KEBAPÇI POLİSE İHBAR ETTİ

Çocukların babasını arayan ancak ulaşamayan Şaban Erkek, çocukların durumuna üzülüp polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, çocukların bilgilerini alıp anne ve babalarına ulaşmaya çalıştı. Çocukların ebeveynlerine ulaşamayan ekipler, çocukları polis merkezine götürdü.


ÇOCUKLAR ARAÇLARA BİNERKEN AĞLADI

Çocukların ekip araçlarına binerken ağlamaları ise yürekleri dağladı.
Kebapçı Şaban Erkek, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu çocukların anne ve babaları ayrılmış. Çocuklar annelerinde kalıyor. Çocukları bugün benim yanıma bıraktı, çekip gitti. ‘Çocukları babalarına bırak’ dedi ancak babaları da telefonları açmıyor. Ben de en son polise haber verdim. Babalarına ulaşamadım. Anneleri de aradım onun da telefonu kapalı. Anne Mersin’e gittim diyor ama tam bilmiyorum” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Ahiret Yoksayap 1 yıl önce Şikayet Et
    Erzurumlu ibrahim hakkı hz. leri marifetnamede derki, kocası sağ olan, cocugu olan genç dul kadın almayınızki, boşanmalar cogalmasın. Malesef bugün dulluk boşanmak moda oldu. Niye islamiyeti savum salat olarak görüyor gençler ihtiyarların cogu islâm fıkıgından habersiz, kafasına göre din uydurmuş erkekige kadınıda heves bittimi özgürlük peşinde. YA KABİR YA AHİRET ve O Cocuklar günah işledikce kabil gibi sanada yazılacak.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    millete üç beş çocuk yapın demek kolay,ama maaşlara gerçek enflasyon kadar zam yapmak zor geliyor.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş,eğer maddi durumu çocuklarını doyurmaya,bakmaya yetmiyorsa,çocuklarının gözünün önünde eriyip açlıktan,bakımsızlıktan ölmesini mi izlesin.bu gösteriyorki insan maddi durumuna göre bakabileceği kadar çocuk yapmalı.
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    eline cep pc alan sayisi koca kadin buluyor alem yapmak icin birisi gel dedi mi hemen kosan cok
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Temel bey en kısa sürede Türkçe dersi almanızı tavsiye ederim. Güzel dilimizi bozmayı nasıl başarıyorsunuz?
    Cevapla
  • göktürk 1 yıl önce Şikayet Et
    boşanmalarda ne olrusa olsun çocukalr kadına veriliyor. sonuç ortada. bu kanun değştirilmel. çocuk keisnlikle babaya verilmeli her durumda. hem anne hem baba sahiplenmezse ya hapis ya da hem anneden hem babadan ayrı ayır çocukalrın nafakasını devlet direkt almalı. ve çocuklardan en küçğü 24 yaşını bitirmeden çocuğunu terkeden o boşanna anne baba kesinlikle evlenilmeisne nikahsız birliktelik dahi izin verilmemeli. ya da hapis.. bakalım kim boşanmaya cesarete ededcek. gölgesinden çekinne boşanıyor. bu ne aymazlık ahmaklıç devlet b u kon uda yüzde binm hatalı. boşanmalar teşvik eidliyopr. boşanamlarda mahleme kadın merkezli açoılıyor. yanlış. ÇOCUK MERKEZLİ AÇILMALI...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi