MSB açıkladı: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı... 22 terörist etkisiz!

MSB: Birecik / Şanlıurfa hududunda iki kahraman silah arkadaşımızın şehit olduğu terörist saldırısının ardından bölgede belirlenen hedefleri vurmaya devam ediyoruz. Şu ana kadar bölgede 22 terörist etkisiz hâle getirildi.

GİRİŞ 17.08.2022 14:17 GÜNCELLEME 17.08.2022 16:41
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Birecik / Şanlıurfa hududunda iki kahraman silah arkadaşımızın şehit olduğu terörist saldırısının ardından bölgede belirlenen hedefleri vurmaya devam ediyoruz. Şu ana kadar bölgede 22 terörist etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!" denildi.

2 TERÖRİST TESLİM OLDU

İçişleri Bakanlığı, "İkna çalışmaları neticesinde PKK terör örgütünden kaçan 2 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu" açıklamasında bulundu

3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MSB: Irak’ın kuzeyindeki teröristlere karşı mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürüyor. Pençe-Kaplan bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirildi.

4 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Suriye'de sivil halkın huzur ve güvenliğini bozmak isteyen teröristlere misliyle karşılık verilmeye devam edildiği vurgulandı.

Açıklamada, "Barış Pınarı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 4 PKK/YPG'li terörist, başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi." bilgisi paylaşıldı.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 56
  • Hazım bal 1 yıl önce Şikayet Et
    O bölge yi yakın yi kin amerika tüm teröristlerin leşlerini serin...
    Cevapla
  • Hancı 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin Suriye'deki mühimmat depolarını vurun .inanın terör biter.
    Cevapla
  • Avcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Pamuk prenses ve 7 cücelerinide vurmalıyız.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Askerimizin ŞEHİT düşmesine engel olması için gerekli korunma yedbirlri acilen alınmalı
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelik meclisteki PKK LILAR VE DESTEKÇİLERİ VURMALI.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu