Trabzon'daki otobüs kazasında 'deli bal' iddiası!

Trabzon’un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan yolcu otobüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara arkadan çarptı. Kaza sonrası otobüs şoförü kahvaltıda yediği deli baldan ötürü fenalaştığını iddia etti.

GİRİŞ 18.08.2022 19:17 GÜNCELLEME 18.08.2022 19:54
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Rize'den Trabzon istikametine gitmekte olan O.N.K’nin kullandığı 61 ADV 481 plakalı tur otobüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Karadeniz Sahil Yolu Yomra Kavşağı’nda kırmızı ışıkta bekleyen 5 araca arkadan çarptı.

Kazada, otobüs sürücüsü O.N.K ile diğer araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Yaralılardan bazıları uzun uğraşlar sonrası itfaiye ekiplerinin de yardımı ile sıkıştıkları yerden çıkartılırken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan otobüs şoförü O.N.K. polise verdiği ilk ifadesinde sabah kahvaltıda "Deli Bal" yediğini ve bu nedenle kaza anı fenalaşarak direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Öte yandan Düzce’de geçtiğimiz günlerde deli bal yiyen ayının kendinden geçtiği anlar cep telefonu kameralarına yansımış, deli bal yiyen ayı ulusal ve uluslararası basında uzun süre gündemde kalmıştı. 

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    deli bal hakiki baldır ve öyle kahvaltılarda bulunmaz para ile nerdeyse alınamıyor bi de fenalaşmaya bir an olmuyor belirti olunca neden park etmedin biz türkler kusur bulmakta üstümüze yoktur
    Cevapla
  • 5500 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayının deli bal yiyip bayıldıgini duydular ya
    Cevapla
  • Alikaptan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın ,yalan dolan,reklam ihtiyacı var demekki ilçeninde il'inde,Adam resmen uyumuş direksiyon başında.Ne deli balı filan.Ya alkollü ya da uyumuş..Bahane hepsi bal filan.Sanki ilk defa ortaya çıkıyor bu bal ve bu balı yiyenler.İşiniz gücünüz reklam.
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Arılar ormana baktılar Ayılar yiyeyi ballarıni dediler bu boyle olmaz. edelum delibal hiç değilsa az yesunler ondan bizeda kalsun. bilmeyilerki insan denilan var iki ayaklı ayı kovana bi daldımi ayıdan beter. Bu delibalun karadenizde ünü meşhurdur bilmeyen yoktur. sen oturup bir çerçeve balı yersan olacağı budur. Ama aklımdan şuda geçeyi, hani ayılar koruma altında ya ben ayılık ettum delibalı çok yedum deyipte suçtan sıyırmaya kalkmasun nede olsa karadenizli olur mu olur.
    Cevapla
  • Ayt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu arada deli bal olayı iyi hikaye, alkol almadım deli bal yedim diyeni çok duyarız. Yok yok telefonla ilgilendiğim için değil deli bal yüzünden kaza yaptım. Veya arabanın bakımları tam ama hep bu deli bal yüzünden...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe