Son dakika haberi: Şarkıcı Gülşen'in tutukluluğuna itiraz edildi!

Son dakika haberi: Konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan tutuklanan şarkıcı Gülşen'in avukatı, tutukluluk durumuna itiraz etti.

GİRİŞ 26.08.2022 17:53 GÜNCELLEME 26.08.2022 17:53
Bu Habere 305 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında TCK'nin 216. maddesi olan "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Gülşen'in avukatı Emek Emre, itiraz dilekçesini sunmak için adliyeye geldi.

HSK'dan Gülşen açıklaması! İddialara cevap verdiHSK'dan Gülşen açıklaması! İddialara cevap verdi

Avukat Emre, müvekkilinin itiraz dilekçesini Nöbetçi İstanbul 26. Asliye Ceza Mahkemesine sundu.

Mahkemenin, itirazı değerlendirmesi bekleniyor.

GÜLŞEN'İN AVUKATINDAN AÇIKLAMA!

Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ile ziyarete gelen avukatı Gökçe Kılıç Gülsaran, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gülsaran, Gülşen’in durumunun gayet iyi olduğunu ve kendisini destekleyen herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Durumu gayet iyi ilgilenen herkese teşekkürlerini iletiyor. Gayet güçlü durumda kendisi de açıklama metninde ifade etti. 'Birilerini kırdıysam, incinen herkesten özür dilerim' dedi. Ben hukukçuyum hukuki olarak da bu neticenin olmaması gerektiği kanaatindeyim. Gerekli teknik takipler yapılıyor. İlgilenen herkese sevgilerini iletti" dedi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 305
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Halen, isim vererek hakaret ettiği imam hatip camiasından yine ismen özür dileme yok, ortaya bırakılan bir yavan özür adeta kime lazımsa alsın dercesine.
    Cevapla
  • mersinli mimar 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamhatipliler olarak bizde çıkmasına itiraz ediyoruz... yobaz kafa
    Cevapla
  • meraci83 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerine yapılan en küçük bir hakaret vari de olsa bir tepki olunca hak tan, hukuktan, kişi hak ve özgürlüklerinden, düşünce ve fikir özgürlüğünden utanmadan avaz edenler kendileri gibi yaşamayanlar, düşünmeyenler veya muhalih tavır alanlara karşı linç kampanyaları düzenlerlerken hak hukuk, kişi hak ve özgürlüklerini, düşünce ve fikir özgürlüklerini unutuveriyorlar. Bu nasıl iki yüzlülüktür ki bir başkalarına hakaret etmeyi, yada edenleri hak hukuk adına desteklerler?
    Cevapla
  • Kutsal 1 yıl önce Şikayet Et
    Dört aydır niye yayınlanmadı ilk videoyu kim servis etti araştırıldı mı acaba
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yokyaa kır dök reklanini yap ondansonra kırdıysam özür dilerim bir seferde papazlari hahamlari kır görelim özrünü kabul edebilirmiyiz bakalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti