Helikopter kazası şehidi Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti'ye veda

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti son yolculuğunu uğurlanıyor. Şehit Kesti'nin naaşı, memleketi Ordu'ya getirildi

GİRİŞ 06.09.2022 13:56 GÜNCELLEME 06.09.2022 14:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti'nin naaşı, memleketi Ordu'ya getirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinden Türk Silahlı Kuvvetlerine ait uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na getirilen Kesti'nin Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omuzunda cenaze nakil aracına taşındı.

Şehidin naaşını, eşi Pınar, annesi Ayten ve babası Yılmaz Kesti ile diğer yakınlarının yanı sıra Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AK Parti Ordu milletvekilleri Şenel Yediyıldız, Ergün Taşcı ve Metin Gündoğdu ile askeri erkan karşıladı.

Ümit Kesti'nin, Jandarma Uzman Çavuş olan kardeşi Halil İbrahim Kesti karşılama törenine üniformasıyla katıldı. Şehidin cenazesi, daha sonra Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk lı özgürün ne işi var orda
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Rahmet eylesin.Mekanlarını Cennet eylesin RABBİM bütün Şehidlerimizin.
    Cevapla
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Misafir123 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle şehidimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun kardeşimizin. Özgür teröristinin orada ne işi var ben çok merak ediyorum. İçten içe sevinmiştir belkide vatan haini. Mecliste orada burda teröristleri savunacaksın birde UTANMADAN ARLANMADAN AHLAKSIZCA şehidimin cenazesine gideceksin.Senin sıfatına tükürsem tükürüğüme yazık olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler