Köpek saldırısı sonrası yüzüne 50 dikiş atılmıştı, 'köpeğin suçu yok' dedi!

Ünlü isim Tuğba Altıntop'un dün uğradığı köpek saldırısı sonucu yüzüne 50’den fazla dikiş atılmıştı. Altıntop saldırı sonrası yaptığı açıklamada “Hayvanın suçu günahı yok, ben onun alanına girdim” ifadelerini kullandı.

Köpek saldırısı sonrası yüzüne 50 dikiş atılmıştı, 'köpeğin suçu yok' dedi!
Köpek saldırısı sonrası yüzüne 50 dikiş atılmıştı, 'köpeğin suçu yok' dedi!
GİRİŞ 10.09.2022 12:21 GÜNCELLEME 10.09.2022 12:21
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Rafet El Roman’ın eski eşi manken Tuğba Altıntop, tatil için gittiği İstanbul-Şile’de adeta dehşeti yaşadı.

Altıntop, arkadaşının “Akita” cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Hemen hastaneye kaydırılan Altıntop’un yüzüne 50’den fazla dikiş atıldı.

"YÜZÜMÜN SOL TARAFI PARÇALANDI"

Olayı anlatan ünlü manken “Arkadaşımın köpeği yerde yatıyordu. Yanına gittim, sevdim okşadım. Eğilip yüzünü öpmek istedim. Bir anda yüzüme saldırdı. Kimse müdahale edemeden bıraktı, kenara çekildi. Olay 10 saniye içinde olup bitti. Yüzümün sol tarafı parçalandı. Hemen hastaneye gittik. Doktorlar yapabileceklerini yaptı ama ‘İz kalma ihtimali var’ dediler. Daha sonra deri nakli ya da hücre nakli yapılabileceğini söylediler.” dedi.

"ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"

Köpeğin sahibi olan arkadaşından şikâyetçi olmadığını dile getiren Tuğba Altıntop, “Şikâyetçi değilim, zaten ilgileniyor her şeyle. ‘Akita’ cinsi köpekler böyle saldırgan olabiliyor. Benim de daha önce bahçeli evimde ‘Macar Rottweiler’ köpeğim vardı. Ama hiç böyle bir şey yaşamadık. Şimdi sitede oturduğum için ‘Pomeranian Spitz’ cinsi bir köpek besliyorum.” diye konuştu.

"HATA BENDEYDİ, ONUN ÖZGÜRLÜK ALANINA GİRDİM"

Saldırının hayvan sevgisini etkilemediğini, ancak kendine ders çıkardığını söyleyen Altıntop, “Bu vahim saldırı hayvanlara olan sevgimi etkilemedi ama bana ders oldu. Hata bendeydi, onun özgürlük alanına girdim. Hayvanın suçu günahı yok. Yanağını niye öpüyorum ki? Bugün benim ölüm haberimi de yazabilirdiniz, ben kaşındım. Hayvanları hep seveceğim ama artık karakterini bilmediğim, tanımadığım hayvanlara daha temkinli yaklaşacağım.” şeklinde konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • suna 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten köpeğin suçu nasıl olabilir ki. Acı bir tecrübe oldu. Geçmiş olsun.kendi elimizle yedirdiğimiz mamalarla fıtratlarını bozuyoruz. Kedilere de içinde ne olduğu bilinmeyen mamalar verildikçe üreme hizları arttı. Korkarım fare avlama hissi ortadan kalkacak.
    Cevapla
  • vay be 1 yıl önce Şikayet Et
    it itliğini puşt puştluğunu yapacak tabi
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    aslında tam halledememiş yarım bırakmış işini... hayvanın yeri ayrı insanın yeri ayrı... anasını babasını huzur evine bırakın olacağı bu...
    Cevapla
  • NİHAL 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar çirkin yorumlar var. Kendinizden utanmalısınız. İnsanlarda kusur mu arıyorsunuz sürekli. Oysaki ne kadar olgunlukla karşılamış, bir travma yaşamış ama hata bende diyor. Bu kadar merhametsiz olmayın ya
    Cevapla
  • doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    ne olgunluğu eleştirilerden korkmuş.
    Cevapla
  • cevap 1 yıl önce Şikayet Et
    senin de başına gelirse... sende artık iyi yapmış hatta öldürseydi dersin
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    lgbt 'ler köpekle evleniyor. olur böyle şeyler. laiklikte normal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek