Erdoğan'ın Şangay liderleriyle olan fotoğrafı Nevşin Mengü'nün zoruna gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şangay İşbirliği Örgütü Toplantısı'nda devlet liderleriyle olan fotoğraf karesine binlerce beğeni gelirken, bu durum fondaş medyanın gazetecisi olan Nevşin Mengü'nün zoruna gitti.

GİRİŞ 16.09.2022 11:31 GÜNCELLEME 16.09.2022 14:37
Bu Habere 635 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel davetli olarak katıldığı Şangay İşbirliği Örgütü toplantısında liderlerle bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmam Ali Rahman, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko'nun da bulunduğu fotoğraf karesine kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken bu durumu hazmedemeyen ve içlerindeki Erdoğan düşmanlığını her kulvara taşıyan fondaş medyanın gazetecisi Nevşin Mengü skandal ifadelere başvurdu.

NEVŞİN MENGÜ'NÜN ZORUNA GİDEN KARE

Batı hayranlığından dolayı doğuya olan yön duygularını kaybetmişçesine düşmanca tavırlar sergileyen ve toplantıya katılan devlet liderlerini 'diktatör' olarak tanımlayan Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da hedef aldı. 

"NEYİYLE GURUR DUYACAĞIMIZI ANLAMADIM"

Mengü, liderlerin olduğu fotoğraf karesini paylaşarak "Tam olarak neyiyle gurur duyacağımızı anlamadım. Cb diktatörlerle iyi anlaşıyor diye mi gurur duyalım. Öyle bir fotoğraf ki bir rahmetli İdi Amin eksik. Liderimiz ortamını bulmuş, diktatörlerle şakalar komiklikler" ifadelerini kullandı.

İŞTE NEVŞİN MENGÜ'NÜN GURUR DUYDUĞU KARE

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük beğeni toplayan tarihi buluşmasını hazmedemeyen Mengü'nün HDP ve CHP buluşmasının yer aldığı fotoğraf kareleri hakkındaki paylaşımları akıllara getirdi. Mengü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ile CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun buluşmasını sosyal medya hesabından 'Gecenin fotoğrafı' diye paylaşarak memnuniyetini dile getirmişti.

CHP'Lİ AYDINTAŞBAŞ DA RAHATSIZ OLDU

Tarihi toplantıdan bir diğer rahatsız olan kişi ise CHP'li Aslı Aydıntaşbaş'tı. Hazımsızlık içeren ifadelere başvuran Aydıntaşbaş, "Bu fotoğrafın övünülecek bir görüntü olduğunu düşünmek için bayağı dünyadan kopuk olmanız gerekiyor" dedi.

BİDEN FOTOĞRAFLI CEVAP

Aydıntaşbaş'a yanıt veren bir sosyal medya kullanıcısı ise Biden'la olan fotoğrafının altına 'Teyze övünmek derken?' yazarak durumu özetlemiş oldu.

'DOĞULU VE YERLİ OLAN HER ŞEYE DUYULAN NEFRET'

Aydınlık Gazetesi Gaffar Yakınca da Aydıntaşbaş'a, "Türkiye’de Batıcılık, analitik düşünceye dayalı bir fikir akımı değil, duygusal bir ezberdir. O hastalıklı duygu, “Doğulu ve yerli olan her şeye” duyulan nefrettir. Aslı Hanım da böylesi bir nefret ile kör olduğu için o masadaki gücü ve ahlaki üstünlüğü göremiyor." sözleriyle tepki gösterdi.

 

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 635
  • YILMAZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi NM abla; birilerinin terör uzantısı partinin eş-başkanları ile görüşmesini oldum olası hoş karşılıyor, ne var ki T.C. Cumhurbaşkanı'nın diğer ülkelerin devlet başkanları ile görüşmesinden rahatsız oluyor. Öyle ya sanki terör uzantısı yapılar meşru, diğer ülkelerin devlet başkanları gayri meşrudur bu ablaya göre. İnsan amuda kalkıp dünyaya baksa, bu abla kadar, baktıklarını ters yada şaşı göremez. İnsanın duyuları akıllıdır ters gördüğü şeyleri kendi içinde düzelterek anlamlandırır, ancak anlaşılan bu ablada bu duyulardan eser miktarda bile yok. Neyse hainlik böyle bir şey olsa gerek, aka kara, karaya ak dedirtiyor.
    Cevapla
  • kral 1 yıl önce Şikayet Et
    çatlayın satılık mandacı kalemler batı demokrat oluyor rusya cin türkiye diktatör oluyor gidin satın amarikaya hainler satılık kalemler inadına cumhur ittifakı
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunları sürün Yunan’a harçlığında verin birdaha gelmesinler
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    hazımsızlar ; çatlayın, patlatın, imkanım olsa bu resmi halı yaptırırım, kahrolsun Türkiye ve İslam düşmanları
    Cevapla
  • Alia 1 yıl önce Şikayet Et
    Nevşün Mengü: islam müslüman mümini anlatabilmen için iman etmiş olmak, islam müslüman mümin olman lazım… orası yatağa yandaş ğağdaş basın masasına benzemez…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı